Nieuw

Voor wie wil weten hoe die zelfmoordtoeristen de overtocht op de gammele bootjes eigenlijk kunnen betalen

Wekelijks, of eigenlijk al dagelijks, wordt ons door de mainstream media en menig staatspropaganda kanaal een schuldcomplex aangepraat omtrent die zielige dobbernegertjes die de onderkant van de oceaan aan het ontdekken zijn aangezien hun bootje toch niet helemaal geschikt bleek voor de overtocht.

Het vriendelijke verzoek of we niet eens wat meer reddingsboten kunnen sturen om deze toekomstige terroristen, moordenaars of verkrachters van onze vrouwen en kinderen een handje te helpen op weg naar het beloofde luilekkerland.

Foto’s die rond gaan met hierop de hoogopgeleide gevluchte professoren die met geld aan het zwaaien zijn kan ik niet serieus nemen maar ik vraag mij wel eens af hoe die lui de overtocht geregeld door mensenhandelaren en smokkelaars eigenlijk kunnen betalen.

Ik kan geen traan laten wanneer er weer een schip ten ondergaat met mensen die hierheen komen om te profiteren van onze welvaart. Elk gezonken schip en elke teruggekeerde asielparasiet wil gewoon zeggen dat dit mij, nee ons Nederlanders, minder geld en minder ellende kost. Ellende waardoor justitie niet uit hoeft te rukken en direct geld dat beter aan onze oudere en zieken kan worden uitgegeven. Dus waarom zou ik een traan moeten laten om mensen die ons van nature uit toch al haten?

Maar de hamvraag, het hoe? Inderdaad hoe komen deze zogenaamde vluchtelingen waarbij het het mainstream media steeds meer moeite kost om vrouwen of kinderen te ontdekken eigenlijk aan geld voor de overtocht?

Onderstaande Duitstalige uitzenden van Epoch Times maakt een heleboel duidelijk in deze. Parasieten en andere moslims die reeds in Duitsland wonen maken geld over aan soldaten uit de heimat om ook naar Duitsland te komen om hier samen oorlog te voeren tegen de andersdenkende.

Kennelijk niet genoeg geld voor een vliegreis maar goed je kunt ook niet alles hebben natuurlijk.

In elk geval ga ik er vanuit dat dit in Nederland niet veel anders is en dat de toevoer van verse dobbernegers en andere mohammedanen ongestoord verder blijft gaan en dat wij de inteelt populatie de eerstkomende decennia enkel en alleen maar toe zien nemen.

Bijna 18 miljard Euro is het bedrag waar het hier over gaat, om helemaal gek van te worden. Ongeveer !8 miljard bijeen geraapt middels uitkeringen, fraudes, oplichting en elke andere vorm van criminaliteit die ze maar kunnen bedenken om aan geld te komen.

Wanneer gaan de mensen die staan te juichen en die blij zijn over elke asielparasiet die in Europa wordt opgevangen eens realiseren dat ze zelf voor de volle 100% verantwoordelijk zijn voor alle slachtoffers die er vallen tijdens deze bootreisjes vol mensen die op hun gelukkige gutmensch glimlach afkomen als wespen op een pot stroop?

kotzen

Met groet Bolo 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Voor wie wil weten hoe die zelfmoordtoeristen de overtocht op de gammele bootjes eigenlijk kunnen betalen

 1. Alice // juli 1, 2018 om 22:16 //

  Dat fossiel genaamd Soros zal er zeker een (enorm) aandeel in hebben vrees ik.

  Like

 2. templars2017 // juli 1, 2018 om 22:54 //

  Als we het nuchter bekijken dan betalen we voor onze eigen ondergang ,het geld voor die lui te onderhouden komt toch van de belastingbetaler niet?

  Like

 3. Merel // juli 1, 2018 om 23:23 //

  Probeer het duidelijk te maken aan het grote publiek, dit is zo n ei van columbus, daar kan niemand omheen

  Like

 4. claasje kater // juli 2, 2018 om 10:39 //

  Is het u ook opgevallen hoe gezond en doorvoed al die “vluchtelingen” in die bootjes er uitzien? Ik vind het opvallend voor mensen “in nood”

  Liked by 1 persoon

 5. Yvonne // juli 2, 2018 om 12:58 //

  templairs, idd betalen we zelf voor onze toekomstige overheersers, elke keer verzinnen ze nieuwe belastingen om deze zielige mensen een lekker lui leven te bieden
  ze halen zelfs steeds meer bij mensen met lage inkomens weg, o.a gemeentelijke heffingen, om geld over te houden om weg te geven aan personen waar wij niet om hebben gevraagd. Ze wilden ook het vakantie geld afschaffen, nou daar moet ik andere koelkast van kopen, ik heb jaren lang gewerkt dus ook premies betaald. Rutte is vandaag bij heer Trump, ik hoop dat die hem even de waarheid zegt, Trump dus, dat hij goed bezig is om Europa van de kaart te vegen

  Like

 6. Bolo: er is zat geld, ook om het vliegtuig te nemen. Maar deze invasieve exoten krijgen geen visum en vliegtuigmaatschappijen krijgen mega-boetes als ze een ongedocumenteerde zonder visum meenemen. Was dat níet het geval dan zaten ze hier allemaal al…..

  Like

 7. Johan P // juli 2, 2018 om 21:23 //

  Nou ja, ga op een willekeurige middag/avond eens langs bij een agentschap van WesternUnion. Wachtrijen van vrijwel alleen maar buitenlanders die allemaal geld naar ‘huis’ sturen. En dan gaat het echt om enorme bedragen.
  Dat geld telt eigenlijk dubbel, want het wordt niet alleen gebruikt om meer tuig hierheen te halen, maar het wordt ook onttrokken aan de eigen economie,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s