Nieuw

Volgens de Koran zal er alleen dan vrede in de wereld zijn wanneer de Islam en de Sharia in elk land regeren, en dus heersen; anders nooit!

Volgens de Koran moet de hele wereld onderworpen worden aan Allah. Dat is het kerndoel van de islam (’De heerschappij is alleen voor Allah.’- Koran,12:40)…De bezetting van Europa is 2 keer mislukt!

Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. En wat hij in het verleden met de wapens niet kon, doet hij nu met het geboortecijfer en immigratie. Jihad bestaat ook uit demografische oorlogvoering met de volgende elementen: migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in het te veroveren gebied. Mohammed was er van overtuigd dat de Arabieren niet alleen met het zwaard de wereld kunnen veroveren, maar ook via succesvolle demografische oorlogsdoctrine. Het hele Midden-Oosten, Pakistan, Centrale-Azië, Noord-Afrika is op deze manier veroverd. Libanon is binnen 40 jaar veranderd van een christelijk land in een land met een moslimmeerderheid…

The Balkans Chronicles >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Volgens de Koran zal er alleen dan vrede in de wereld zijn wanneer de Islam en de Sharia in elk land regeren, en dus heersen; anders nooit!

  1. Von Puffelen // juli 2, 2018 om 12:31 //

    De designers van deze doctrine zijn niet over 1 nachtje ijs gegaan maar hebben er zo’n 3 eeuwen aan gewerkt, dat is wel duidelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s