Nieuw

Verkrachter gegrepen dankzij ‘Zoek mijn iPhone’ functie

Pixabay

Zweden – Om half drie ’s nachts werd een vrouw van in de twintig verkracht door een man bij de Rijksweg 56 bij Västerås. De man die op 35-jarige leeftijd is, zou gearresteerd kunnen worden kort nadat hij de vrouw had blootgesteld aan zijn misdaad.

De gebeurtenis vond plaats toen de vrouw de laatste nachtbus van Västerås naar Sala nam. Toen ze halverwege Sala uitstapte, stapte de 35-jarige man ook uit.

De man, die de vrouw volkomen onbekend was, vroeg haar of hij haar mobiele telefoon mocht lenen. Toen de vrouw nee zei, trok de man haar in een greppel en voerde een verkrachting uit. In verband met de verkrachting heeft hij ook de mobiele telefoon van de vrouw gestolen.

De politie, die werd gewaarschuwd door een vrouwelijke kennis, kon dankzij het feit dat ze de “vind mijn Iphone” -functie had ingeschakeld op haar mobiele telefoon, snel de man vinden en arresteren met behulp van een hondenpatrouille. De man verstuurde onbewust signalen via de gestolen mobiele telefoon over waar hij was.

De man werd vervolgens voor ondervraging naar het politiebureau van Västerås gebracht en werd de officier van justitie gecontacteerd voor een beslissing over de vraag of de man in hechtenis moet worden genomen. De vrouw kreeg overdag een medisch onderzoek. Iets dat politieonderzoeken kan helpen, is dat de bussen zijn uitgerust met bewakingscamera’s.

De politie heeft geen verdere informatie over de dader gepubliceerd dan dat het een 35-jarige man is.

Bron:

https://www.salaallehanda.com/artikel/vastmanland/vasteras/kvinna-valdtagen-i-buskage-mobil-avslojade-misstankt

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Verkrachter gegrepen dankzij ‘Zoek mijn iPhone’ functie

 1. templars2017 // juli 1, 2018 om 16:25 //

  Hopelijk hebben de honden er geen voedselvergiftiging aan over gehouden…..

  Like

 2. De politie heeft geen verdere informatie over de dader gepubliceerd dan dat het een 35-jarige man is.
  Kom op jongens wedje afsluiten ik zet 50 Euro op dat het geen autochtone Nederlander is

  Like

 3. het is in Zweden gebeurd en daar zijn Nederlanders niet autochtoon maar ik begrijp wat je bedoeld.
  Ik zet er 100 euro op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s