Nieuw

Syrische regering verovert reeks dorpen in zuid-Syrië – Israël stuurt tanks naar Noordgrens

Het Syrische regeringsleger heeft verschillende dorpen in het zuiden van Syrië veroverd na grootschalige luchtaanvallen. Het gebied dat in handen is van de opstandelingen wordt steeds kleiner. Volgens de Verenigde Naties zijn er zo’n 160.000 mensen op de vlucht geslagen voor het geweld.

Zaterdag heeft het Syrische regeringsleger verschillende dorpen in het zuiden van Syrië veroverd. Verschillende lokale rebellengroepen hebben, onafhankelijk van de belangrijkste commandocentra van de rebellen, hun overgave onderhandeld met het Syrische leger na zware luchtaanvallen.

Novini >>

Het Israëlische leger heeft extra tanks en artilleriekanonnen in het Syrische grensgebied geleverd vanwege de toenemende botsingen tussen het Syrische leger en gewapende groeperingen.

De versterking werd naar de 210e divisie van de Israëlische defensie-eenheden gestuurd, die de Golan-hoogvlakte beschermt, zei het leger.

“Dit werd gedaan als onderdeel van de voorbereidingen en paraatheid van het IDF in het licht van de ontwikkelingen in de Syrische Golan-hoogvlakte nabij de grens”, zei de IDF (Israelische defensieleger) in een verklaring.

Koerdisch Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Syrische regering verovert reeks dorpen in zuid-Syrië – Israël stuurt tanks naar Noordgrens

  1. paulzwueste // juli 2, 2018 om 17:23 //

    Tsja. Ik kan die Syriërs geen ongelijk geven.
    En als ze dadelijk gewonnen hebben hebben ze helemaal gelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s