Nieuw

Poolse parlementariër: “Ons land is veilig omdat we geen illegale immigranten hebben toegelaten”

Dominik Tarczyński, lid van de Poolse Partij voor Recht en Rechtvaardigheid, is onlangs geïnterviewd door Channel 4 in Groot-Brittannië. Volgens het Poolse parlementslid is zijn land veilig omdat het illegale moslimmigranten weigerde toe te laten.

Op de vraag van Channel 4 gastvrouw Cathy Newman, hoeveel vluchtelingen Polen heeft opgenomen, zegt Tarczyński “nul”. Als Newman hem vraagt of hij daar trots op is, zegt hij: “Als je mij vragen stelt over illegale moslimmigranten zal er niet eens één naar Polen komen.

Het Poolse parlementslid legt uit hoe zijn land al 2 miljoen Oekraïners heeft geaccepteerd die vreedzaam in het land werken. Hij voegt eraan toe dat Polen niet eens één moslim zal ontvangen, want dat is wat “we aan onze bevolking hebben beloofd”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Poolse parlementariër: “Ons land is veilig omdat we geen illegale immigranten hebben toegelaten”

  1. Moet je het nog duidelijker hebben?

    Like

  2. Johan P // juli 2, 2018 om 21:29 //

    Geweldig! “we have been called poulist, nationalist, racist, I don’t care”. En zo is het maar net.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s