Nieuw

Na Tsjechië en Hongarije ontkent ook Polen akkoord te hebben met Duitsland over terugsturen migranten

Gisteren meldde het Duitse persbureau DPA dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel bilaterale migratieakkoorden met veertien landen, waaronder België, heeft ondertekend. Zij stemmen ermee in migranten die in Duitsland aankomen, maar al bij hen asiel hebben aangevraagd, sneller terug te nemen.

“Er is generlei akkoord omtrent het onthaal van asielaanvragers uit andere landen van de Europese Unie. Polen voert een zeer strikt asielbeleid en wij wijzigen dit niet”, zei woordvoerder Artur Lompart van het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken. Eerder hadden ook al Tsjechië en Hongarije ontkend een akkoord met Duitsland te hebben.

HLN >>

En dat komt dan nadat Italië de dag na ‘het akkoord’ het ook al oneens was met Duitsland en Frankrijk. Er is dus feitelijk geen akkoord, het enige wat nog staat is de belofte om de buitengrenzen beter te gaan bewaken, maar die belofte wordt al drie jaar uitgesproken en we hebben gezien wat die belofte waard is, niks.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Na Tsjechië en Hongarije ontkent ook Polen akkoord te hebben met Duitsland over terugsturen migranten

  1. Like

  2. Wat een krachtige, duidelijke taal van deze Poolse minister-president. En wat een schril contrast met onze Mark Rutte!!!
    Het is toch om je kapot te schamen dat wij zo’n regering hebben!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s