Nieuw

Korte duiding halfweg 2018

by Zeepertje

Wat zegt het dan?

Drie punten heb ik er even voor uitgelicht bij de cirkeltjes. Afgelopen week kwam mij via lineaire msm Janknek bij monde van Kim Putters van het CPB een bericht ter ore dat Nederlanders steeds positiever worden. De puppet.

 • Bij cirkeltje a zien we een zeer verontrustende 28 zetels genoteerd voor de partij van de leugen. Er vanuitgaande dat de Hond zijn pol klopt is het onvoorstelbaar hoe dom kiezers zijn door maar op die VVD te blijven gaan. Eender overigens of dit cijfertje hier prijkt of bij partijen als CDA, GL, PvdA of ander policor elitegajes dat alleen maar meer van hetzelfde beleid gaat brengen. Mensen willen kennelijk gewoon financieel uitgekleed en monddood gemaakt worden.
 • Als dan volgens die mannetjesputter Nederlanders steeds positiever worden is het wel vreemd dat de coalitie in z’n huidige vorm 17 pluchestoeltjes kwijtraakt zoals c aangeeft. 59 stuks over voor het draagvlak maar ja, over 4 jaar mag u pas weer. Tot die tijd Schnautze!
 • En ja, het gaat moordend goed met de islamiseringsslag in Nederland. Zolang er hier niet iets echt ernstigs gebeurd -en dat gaat vroeg of laat komen- waarbij niet 2 of 3 maar een paar honderd doden vallen, zal de ingeslapen politiek correcte kudde niet bij zinnen komen. Rustig kabbelen we voort en zien toe hoe door eigen stemgedrag jihadisten de infiltratie tot de politiek is verleend. Gezien het zetelaantal bij b heeft de mohammedaanse gemeenschap de smaak van verovering goed te pakken, ze ruiken bloed. Realiseert u zich dat we hier over reeds 4% van het totaal aantal zetels spreken?

Ik wilde uw zondag niet bederven.
groet Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Korte duiding halfweg 2018

 1. Greengo // juli 1, 2018 om 21:24 //

  Queen Elizabeth II Rigs Elections Around the World / American Intelligence Media / 290618

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlander // juli 1, 2018 om 23:23 //

  De duiding is zeer goed weergegeven zeepmens.
  In dit soort meningen kan Ik me vinden.
  Die kutmoslims die hier hun sharia voor staan worden gvd van alle kanten beschermd en kunnen hun haatidelogie op hun gemak blijven verkondigen.
  Van de andere kant: sinds in Italie het rechtse blok de dienst uit maakt is er een verandering gaande en durft rechts zijn mening te laten horen.
  IK BEN VAN MENING DAT HET DE GOEDE KANT UIT GAAT.
  Normaal schrijf Ik niet in hoofdletters

  Liked by 1 persoon

 3. Al zou de VVD 8 zetels overhouden, dan nog zal de teller, dankzij manipulatie van de verkiezingsuitslagen, uitkomen op tenminste 33 zetels. Denken wij terug aan de laatste Tweede Kamerverkiezingen, dan wist men al ruim van te voren op hoeveel zetels de VVD tenslotte op zou uitkomen, namelijk 33,

  Het getal 33 is namelijk het getal van de hoogste orde binnen de Vrijmetselaars.
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&id=3261:wat-is-er-met-het-getal-33-&Itemid=33

  Ook na de komende verkiezingen zal blijken dat er geknoeid werd met de telmachines, maar helaas, de zetels zijn dan intussen al verdeeld. Jammer . . . .

  Liked by 1 persoon

 4. Scherp opgemerkt. Gelukkig is onderzoek van de Hond geen afspiegeling van de maatschappij. Meer een tool om de massa te beinvloeden. Hoe dichter bij verkiezingen hoe beter het trucje (steeds weer) werkt.

  Like

 5. Lucie // juli 2, 2018 om 20:47 //

  Kan het niet zo zijn dat die verkiezingsuitslagen enorm gemanipuleerd worden?
  Ik vertrouw die kliek,die overheid heet,voor geen meter.
  Ken genoeg mensen die VVD de rug hebben toegekeerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s