Nieuw

Grieken woedend na aanranding jongetjes door asielzoekers

Screenshot YT

Op 20 juni voetbalde een groep kinderen op een veld naast het vluchtelingenkamp van Chalkios, toen plotseling een groep asielzoekers verscheen en het spel stopzette.

De zes migranten begonnen de jongens seksueel te betasten waarop ze zich verzetten en om hulp schreeuwden. Hun hulpgeschreeuw werd gehoord door bewoners die in de nabijgelegen huizen wonen.

De bewoners renden naar buiten om de jongens te beschermen. Door de verschijning van de bewoners en het sterke verzet van de kinderen vluchtten de migranten via de nabijgelegen velden naar het asielcentrum. Het is de bewoners zelf niet toegestaan dit kamp te benaderen.

De lokale bevolking belde de politie en meerdere migranten werden een paar uur later naar het hoofdbureau van de politie in Chios gebracht. De kinderen herkenden hen als de daders en de officier van justitie gelastte een onderzoek naar de zaak.

Gisteren zijn alle bewoners van het dorp Chalkios, evenals anderen van over het hele eiland Chios, tijdens een heftig protest bijeengekomen om hun woede en teleurstelling over de gebeurtenis te tonen.

Net als de inwoners van Moria, op het eiland Lesbos, zien de inwoners van Chalkios hun dorp volledig verwoest worden.

Vrouwen en kinderen zijn bang om hun huis te verlaten vanwege het agressieve gedrag van de migranten, dat nu is uitgemond in een poging om jonge kinderen te verkrachten.

De inwoners van Chalkios hebben verklaard dat ze niemand hun kinderen zullen laten aanraken, en als zoiets opnieuw gebeurt, zullen ze de wet in eigen hand nemen.

Het migratieprobleem is letterlijk een tikkende tijdbom van extreem linkse voorvechters van immigratie. De overheid voelt de druk van de woedende bewoners met de dag toenemen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/greeks-start-protesting-after-migrants-sexually-assault-six-young-boys-on-the-island-of-chios/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Grieken woedend na aanranding jongetjes door asielzoekers

 1. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  refugees ?

  Like

 2. Greengo // juli 2, 2018 om 09:49 //

  En Pechtold, met zijn fijne en onbesmette jeugd, zich maar kwaad afvragen wie ‘die lamp’ heeft aangedaan, waarvan hijzelf het Licht niet kan verdragen alsook het onderscheid niet kent tussen (Aziatische tijger)muggen en Nachtvlinders.

  https://fenixx.org/2018/06/30/pechtold-d66-wil-eu-minister-van-defensie/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s