Nieuw

Geert Wilders’ privéleven

Afgelopen week las ik een paar aardige dingen over het privéleven van het Tweedekamerlid Geert Wilders.

Gepubliceerd door Renzo Verwer

Over sociale contacten zegt Wilders in het pas verschenen boek van Arthur Blok:

‘Mijn vrouw en ik hebben ook diverse sociale contacten verloren sinds ik in de beveiliging zit. Zeker in het begin was dat een reden voor een aantal vrienden en kennissen om ons niet meer thuis uit te nodigen. Als voornaamste argument werd dan gegeven dat er een heel beveiligingscircus meekomt. Dat klopt ook, want er komen auto’s aan twee kanten van de straat te staan en er staan beveiligers buiten voor het raam waardoor iedereen in de straat kan zien dat ze bevriend zijn met ons. Zoiets werd dan tegen ons gezegd. Of we kregen te horen: “We vinden het voor onze kinderen niet leuk.” We hebben ook vrienden gehad die niet meer thuis, maar liever in de bar van een hotel in de buurt afspraken. Zodat niemand uit de buurt het wist dat ze met ons omgingen.’

‘Het is ook weleens gebeurd dat er bij een verjaardag of jubileum een groot feest of een receptie werd georganiseerd en dat we te horen kregen: “Andere gasten zitten er niet op te wachten dat jullie er zijn, dus kom maar niet.” Of: “Kan Krisztina misschien alleen komen?” Dat soort dingen gebeurt tot op de dag van vandaag. Daar heb ik ook wel begrip voor. Dat is niet uit slechtheid of lafheid, ze hebben er vaak heel goede redenen voor.’

Wilders klinkt hier heel erg mild….

Het volledige artikel is te lezen via deze link

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Geert Wilders’ privéleven

 1. Duchesne // juli 1, 2018 om 22:30 //

  noemen ze democratie, of zoiets…de erfenis van Rosenmullers, Balkendendenen en Bosjes, van haat tegen alles wat niet HUN mening deelde. Feitelijk word twee miljoen Nederlanders in de vorm van Wilders geterroriseerd en gegijzeld door een stel randdebielen.

  Hoeveel terroristen zitten er nog op kamerzetels, of elders in het overheids apparaat?

  Via de stembus komen democratie en vrijheid niet meer thuis, in die positie zijn we gemanouvreerd en in die doucheruimte worden we nu heropgevoed, of afgemaakt.

  Het is een complot om ons stom en ontwetend te houden, om ons blind en machteloos te maken en persoonlijke gedachten strafbaar te stellen.

  Alles opgeteld en overdacht komt het simpelweg erop neer dat een kleine groep een heel volk gegijzeld houd en ondertussen de zakken vult, omdat het volk teveel fatsoen heeft om niet met touw en fakkels de bastaarden uit hun holen te roken en vastgeknoopt door de boomtakken te trekken……

  Fatsoen en respect moet wederzijds zijn, en anders is het de molensteen om je nek in water dieper dan jij lang bent……

  Liked by 2 people

 2. polderboy // juli 1, 2018 om 23:11 //

  Wilders zou wel eens meer goed voor moslims kunnen doen, dan dat ze zelf nu nog beseffen.

  Denk je eens in dat al die lui die nu in madrassa’s de Koran uit hun hoofd leren, en daarin slagen, zich allemaal in wetenschap zouden verdiepen, en de opbouw van hun samenleving?

  Natuurlijk is dat een droom, watn de sharia straffen die erop staan om de Koran niet te kunnen citeren, zijn huiveringwekkend.

  Maar denk je eens in, als de islam verboden zou zijn. er niet zou zijn?
  Wat zouden al die islam landen een welvaart kennen in het heden, omdat alle moslims zich vrij konden storten op de ontwikkeling van zichzelf en hun samenleving.

  Nu zijn het alleen maar een paar olie en gas rijkdommen, waar een elite de zaak bezit, die ontwikkeld zijn in de islam regio.

  Like

 3. polderboy // juli 1, 2018 om 23:15 //

  Vervolg.
  Overigens, materieel ontwikkeld zijn zoals Saudi Arabië en Qatar.
  Maar het IQ is er helaas nog maar gemiddeld 84.
  Wat een verspilling van die hersenen van al die moslims die te wijten is aan de islam.
  Nee, Wilders doet aan moslims meer goed dan ze nu nog beseffen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s