Nieuw

Een derde van de bevolking van de Verenigde Staten gelooft dat er snel een burgeroorlog uitbreekt

Straks weer? (CC0 Public Domain)

Een totaal van 31 procent van de bevolking van de Verenigde Staten gelooft dat er een burgeroorlog zal uitbreken in de komende vijf jaar. Dit toont een recent onderzoek.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Pulse Opinion Research, LLC, gelooft 31 procent van de Amerikaanse bevolking dat een burgeroorlog waarschijnlijk de komende vijf jaar zal uitbreken. 11 procent van hen zegt dat het “zeer waarschijnlijk” is. Slechts 29 procent van de respondenten denkt dat het volledig ondenkbaar is.

Onder de democratische kiezers maakt 37 procent zich zorgen over een burgeroorlog, terwijl dat bij de Republikeinse kiezers 32 procent is en 26 procent bij de kiezers die niet bij een van beide grote partijen horen. In totaal maakt 59 procent van de kiezers zich zorgen dat politieke tegenstanders van president Donald Trump geweld zullen plegen, zoals ze al verschillende keren hebben gedaan.

Het aantal mensen dat gelooft dat er in de komende jaren een burgeroorlog uitbreekt in de Verenigde Staten, is aanzienlijk verschillend, afhankelijk van het ras van de respondenten. Van de zwarte mensen is 44 procent van mening dat er binnenkort een burgeroorlog uitbreekt, terwijl slechts 28 procent van de blanke burgers hetzelfde denken. Onder andere rassen is het cijfer van 36 procent.

Bron:

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/general_politics/june_2018/31_think_u_s_civil_war_likely_soon

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Een derde van de bevolking van de Verenigde Staten gelooft dat er snel een burgeroorlog uitbreekt

 1. Als USA Google afsluit stopt de Wereld. Ben ik verkeerd?

  Like

 2. Alleen het enorme wapen arsenaal waarover de Amerikaanse burgers beschikt maakt de autoriteiten kopschuw. Een dodelijk-virus dat door de lucht en via de mens op mens overdraagbaar is gemaakt, is de ‘endlösing’ voor het onder controle houden van de mensen massa’s.

  Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren.

  -Zbigniew Brzeziński

  Like

 3. Jan // juli 1, 2018 om 08:32

  Wanneer de supermarkten niet meer bevooraad worden, wanneer je spaargeld, energiebronnen, je AOW, bijstandsuitkering en je pensioen worden geblokkeerd. Het internetverkeer gestopt en het belangrijkste naar mijn mening alle vaste en mobiele netwerken uit de lucht gehaald worden, wat blijft er dan over van onze super beschaafde, groene duurzame maatschappij?

  Like

 4. Dat is dan die 1 derde MINDERHEID van negers en clinton lovers witjes.

  Like

 5. skeeter // juli 1, 2018 om 21:02 //

  Wat zei ik pas ook alweer?

  Like

 6. Greengo // juli 2, 2018 om 19:16 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s