Nieuw

Denemarken: 10 van de 12 verkrachtingen worden door migranten gepleegd

Uit een recente studie blijkt dat 10 van de 12 verkrachtingen in Denemarken door migranten of hun nakomelingen worden gepleegd. Het onderzoek was gebaseerd op de rapporten van de veroordelingen tussen januari 2016 en mei 2017 en het cijfer is waarschijnlijk niet veranderd, zo niet verhoogd.

De landen van herkomst van de daders waren Macedonië, Somalië, Bulgarije, Irak en Eritrea. Het is algemeen bekend dat het aantal seksuele mishandelingen in Afrika hoger is dan in andere delen van de wereld. Dit waren dan ook verkrachtingen waarbij het slachtoffer de aanvaller niet kende, wat in Europa zeldzamer is.

De minister voor Integratie en Vreemdelingenzaken, Inger Støjberg, zei:

“Het is verschrikkelijk. En dat zegt iets over sommige immigrantengemeenschappen in Denemarken. We hebben jarenlang gezien dat de criminaliteit onder immigranten veel hoger is dan onder Denen. En als ik deze zeer ruwe verkrachtingen zie – inclusief geweld – dan is dat een duidelijk teken dat je niet bent geïntegreerd.”

Natuurlijk zijn er weer linksmensen op zoek naar excuses voor deze immigranten en waarom ze de behoefte voelen om lokale vrouwen seksueel aan te vallen. Christian Diesen, van de Universiteit van Stockholm, die soortgelijke problemen in Zweden heeft bestudeerd, zei:

“De reden voor de oververtegenwoordiging is de slechte integratie. Ze voelen zich geen deel van de maatschappij, voelen zich al snel buitengesloten en voelen minachting voor de maatschappij en voor anderen. We zien het ook in Zweden, met name onder de immigranten die beschuldigd worden van verkrachting, dat ze de schuld geven aan de vrouw – het slachtoffer – die haar een teef noemen en zeggen dat ze zich zodanig gedroeg dat ze zich zelf er schuldig aan heeft gemaakt.”

Ze voelen een minachting voor de samenleving waarin ze terecht zijn gekomen. Hoewel sommige van de daders illegale immigranten waren, pleegden ze een aantal verkrachtingen voordat ze werden gepakt. In 2017 was het aantal verkrachtingen toegenomen met 196%, sinds de liberale partij het overnam in Denemarken en meer migranten toestond op basis van officiële statistieken. Desondanks zei Marcu Knuth, een Deens parlementslid van de partij, eind 2017 dat migranten naar huis gestuurd moeten worden, of ze nu werk hebben of niet. Velen waren het niet eens met zijn bewering dat de immigranten de banen vervulden die voor autochtonen nodig waren.

Als er nog meer bewijs nodig was dat immigranten de derde wereld niet achter zich laten, zou het schokkende, maar niet verrassende cijfer uit Denemarken voldoende moeten zijn om iedereen ertoe te bewegen serieuze veranderingen door te voeren.

Het onderzoek werd uitgevoerd door het Deense persbureau BT.DK

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/denmark-10-out-of-12-rapes-committed-by-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Denemarken: 10 van de 12 verkrachtingen worden door migranten gepleegd

 1. Republikein // juli 1, 2018 om 23:45 //

  Ze kunnen ook niet voetballen.

  Like

 2. Marhammed // juli 2, 2018 om 07:00 //

  Verkrachten van niet moslims mag ! Het staat letterlijk in de koran ! Dan maar massa’s geld uitgeven voor integratie…..is verboden door de koran! Hoe idioot kan het westen zijn? Of gaat het eerder om corruptie en verraad van de europese crapuul ,,elite,,?

  Like

 3. Verkrachting van blanke vrouwen door moslims is ook terreur.

  Like

 4. Yvonne // juli 2, 2018 om 16:17 //

  Zag net in de supermarkt een jochie met een niet wit gezicht met alleen een zak bananen lopen
  Daar houden apen toch ook van? Maar over die verkrachtingen in Griekenland wilden ook bananen eters jongetjes betasten
  Alles wat ademt pakken ze pas in een AZC ook in Griekenland een hond verkracht,die was erdoor gestorven
  Trouwens in België 2 honden dood de eigenaren waren 5 en een half uur weggebleven een derde hond heeft het gered
  Mensen blijven het doen dieren en kinderen in snik hete auto s laten zitten
  In haarzuilens bij Utrecht 3 kleine kinderen in de auto laten zitten terwijl Pa en Ma naar de rommelmarkt waren,gelijk die kinderen uit huis plaatsen zulke mensen moet verboden worden kinderen en/of dieren te nemen,

  Like

 5. Republikein // juli 2, 2018 om 18:45 //

  In de Griekse oudheid was dat standaard voor de filosofen en andere intelligentia, een jongetje erbij was gewoon.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s