Nieuw

De EU publiceert overeenkomst over migratiebeleid

Na enkele dagen van intense vergaderingen in Brussel tussen de EU-leiders heeft men tezamen besloten om een ​​document te publiceren met de toekomstige richtlijnen over de behandeling van de migratie naar en binnen de Unie.

Het document laat zien dat de overeenkomst volledig gebaseerd is op vrijwilligheid. EU-landen mogen niet gedwongen worden om asielzoekers te ontvangen of een asielcentrum op hun grondgebied te hebben. Deze formulering was nodig om de immigratie-restrictieve landen Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije te overtuigen het document te onderschrijven.

Het lijkt er ook op dat de EU vastbesloten is om de fouten uit 2015 niet te herhalen met ongecontroleerde migratiestromen. EU-leiders hebben een gezamenlijk besluit genomen om de controle aan de buitengrenzen van de EU te versterken.

Bovendien werd afgesproken om de mogelijkheden te verkennen om een ​​centrum voor vluchtelingen in Noord-Afrika, alsmede gelijkaardige asielcentra in EU-landen te vestigen. De leiders in de Unie hopen dat het de bereidheid van mensen om gevaarlijke mediterrane reizen te maken zal verminderen. Degenen die gered zullen worden, gaan naar een ​​asielcentrum voor verdere beoordeling of het zich handelt om economische migranten of werkelijke redenen voor asiel hebben.

Het document laat ook zien dat men wil voorkomen dat mensen door het oostelijke deel van de Middellandse Zee aankomen en dat men de overeenkomst met Turkije zal verlengen om  de immigranten terug te sturen. Samenwerking met de landen van de westelijke Balkan moet worden geïntensiveerd om illegale migratie tegen te gaan en de bescherming van de grenzen zal worden versterkt.

Bron:

http://www.consilium.europa.eu/media/35936/28-euco-final-conclusions-en.pdf

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on De EU publiceert overeenkomst over migratiebeleid

 1. “EU-leiders hebben een gezamenlijk besluit genomen om de controle aan de buitengrenzen van de EU te versterken.”
  ——-

  Dat roepen ze al drie jaar, en de intentie is er simpelweg niet. De overeenkomst was weer een typische; ‘kicking the can down the road’ – EU-oplossing, namelijk geen.

  Like

 2. Toekomstige richtlijnen?…daar komt niks van terecht
  het is alweer de politieke truc om alles vooruit te schuiven.
  Moslimtuig en bosjesmannen zullen hier niet wakker van liggen en ander wegen gaan zoeken om naar het beloofde land te komen voor een levenslange vakantie.
  Er is maar EEN oplossing die wellicht zoden aan de dijk zet en dat is 0 migranten opnemen want we zitten al vol.
  Laten ze maar naar Saudi-Arabié gaan daar is geld en plaats genoeg.
  Maar die willen dat niet.

  Liked by 1 persoon

 3. “Het document laat zien dat de overeenkomst volledig gebaseerd is op vrijwilligheid. EU-landen mogen niet gedwongen worden om asielzoekers te ontvangen of een asielcentrum op hun grondgebied te hebben”.

  Het staat allemaal mooi op papier. De praktijk laat echter een heel andere realiteit zien.
  Wat waren de diverse verdragen tussen de EU-lidstaten onderling nog waard? Ze werden net zo gemakkelijk overtreden zodat de inkt, waarmee de verdragen zijn gedrukt, meer waard blijkt te zijn dan de inhoud van die verdragen; kortom: zonde van al dat papier.

  Politici zijn aartsleugenaars en zullen, na dit kleine oponthoud in het migratiebeleid, onverminderd doorgaan met het binnenhalen van asielzoekers; weliswaar zullen zij er wat minder ruchtbaarheid aan geven via de media.

  Het is m.i. vrij naïef om te veronderstellen dat de Deep State politici van de Brusselse EU hun destructieve Agenda op dit punt tegen het volk vanaf vandaag overboord zullen gaan gooien.

  Het is te hopen dat de immigratie-restrictieve landen de komende dagen alert blijven en hun poot stijf weten te houden. Van onze regering hoeven we dat niet te verwachten, dat is wel duidelijk.

  Like

 4. En ze denken werkelijk dat die hulporganisaties stoppen met het redden van vluchtelingen. Ze stonden van de week op de stoep voor een collecte voor het Rode kruis. Ik heb vriendelijk bedankt. Ze vroegen gelukkig voor hen niet naar de reden. En verder zal de Nederlandse regering wel weer vooraan staan om centra in te richten. Leuke foto in de kop trouwens.

  Like

 5. templars2017 // juli 1, 2018 om 16:55 //

  Deze top had enkel voor doel om het volk te laten geloven dat de unie er werk wil van maken de migratie beter te regelen.
  Dit is een zoet houdertje ,er is geen enkele wil om de migratie te verminderen,het is je reinste raddraaierij.
  De massa begon zich te roeren en nu hebben ze een stok gemaakt waardoor ze hopen dat het rumoer zal verminderen.
  Als ze het met veel vertoon kunnen aankondigen dat ze de controle nog hebben zal het merendeel er in trappen.
  Ze hadden niet gerekend dat de migratie versnelling een dergelijk weerwerk ging opwerpen.
  Dat is de reden waarom de top in zulk een korte tijd georganiseerd is geworden.
  Dat er niets van terecht gaat komen is duidelijk , het is enkel om de hitte van de pan een beetje weg te nemen , de situatie in Duitsland ,met de ruzie tussen merkel en de rest ,en de situatie in Italië ,liggen mee aan de bron van deze georganiseerde vertragingsactie.

  Het is gebakken lucht verkopen ,niets meer niets minder……….

  Liked by 2 people

 6. Like

 7. Like

 8. Like

 9. Like

 10. Like

 11. Merel // juli 3, 2018 om 01:21 //

  Ik heb zojuist een stuk gezien van Louis Theroux in Johannesburg op npo 3 , huiveringwekkend

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s