Nieuw

Pechtold (D66) wil EU-minister van Defensie

by Zeepertje from Telegraaf

AMSTERDAM – D66-voorman Alexander Pechtold wil een Europese minister van Defensie. Dan staan Europeanen onder bevel van Europeanen, zo zei hij op de door D66 georganiseerde bijeenkomst Nacht van Europa in Amsterdam.

Pechtold maakte duidelijk er geen problemen mee te hebben als een Nederlander onder het bevel komt te staan van een Fransman, of andersom. D66 pleit al langer voor een Europese krijgsmacht…

/…„Het beste antwoord op America First luidt: Europa één”, zei hij, nadat hij eerder over het „onberekenbaar, losgeslagen Witte Huis” had gesproken.


LeesAllesTelegraaf>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Pechtold (D66) wil EU-minister van Defensie

 1. trebor2110 // juni 30, 2018 om 23:02 //

  Wel een beetje raar dat hij opent met ; Europeanen ipv dames en heren .
  Europeanen klink als WIJ tegen hun , wij Europeanen moet en ons verenigen tegen de vijand .
  Als hij het dan goed hat willen doen hat hij moeten openen met ;beste aardbewoners .

  Liked by 1 persoon

 2. Pechtold (D66) wil EU-minister van Defensie, Ha hij camoufleerd zijn ware intenties niet meer, de valse bruggenbouwer tussen het oude Europa en het moslim kalifaat is een cultuur Maxistisch totalitair mannetje.

  Liked by 1 persoon

 3. Ja, dan krijgen tenminste ook „één onberekenbaar, losgeslagen Europa”!!

  Liked by 2 people

 4. polderboy // juli 1, 2018 om 13:41 //

  Komt omdat we niet meer op de VS kunnen rekenen, zoals Rutte ook stelt.
  En de VS heeft er echt geen zin meer in. Obama maakte zich al kwaad om de free riders, zoals Nederland, die niet aan hun NATO plicht voldoen om 2% van hun Nationaal inkomen aan defensie te besteden.
  Rutte gaat Trump op zijn aanstaande bezoek nog eens extra het bloed onder de nagels vandaan halen, want hij gaat zegen dat Nederland tot zeker 2025 net aan de 2% verplichting kan voldoen.

  Ook gaat Rutte Trump les geven over vrijhandel, en de koekenbakker gaat aan de Amerikaan uitleggen dat je daarmee grotere koeken kan bakken.

  Rutte gaat uitleggen dat we in Nederland bijvoorbeeld flinke tarieven hebben op Chinese fietsen.
  De eigen industrie wordt beschermd, maar consumenten betalen hierdoor veel meer voor een fiets. Die hebben daarom minder zodat de koek kleiner is geworden. Maar chinezen dumpen hier fietsen op de markt, dus wat Nederland doet is goed.
  Maar Trump mag zoiets niet doen.

  Daarnaast zal Rutte dreigen de VS de NATO uit te trappen, en een eigen EU defensie strijdmacht, die bestaat uit de 24 uur inzetbare EU Minister Generaal Majoor Kolonel Pechtold.

  Ik denk dat Trump erg onder de indruk zal zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Ach Allah,Pechdrol heeft weer wat verzonnen in een van zijn dromen.
  Een Europese Minister van Defensie en natuurlijk wil hij wil dat natuurlijk worden want hij wil Macht,nadat hij eerst Spreekstalmeester geweest in Circus Boltini
  en weg moest om dat hij nog dommer was als die clown die daar rond liep werd hij veilingmeester en gedroeg zich toen al hautain met zijn gebral en wil opvallen en praat meestal lucht en is altijd tegen om maar tegen te zijn en zo werd hij Partijleider van de Demonen666, maar hij wil Macht hij wil naar Brussel om dat hij hier uit gebrald is en na al zijn criminele transacties en vriendinnen problemen zoekt hij nu een andere baan maar wel met Macht.Wat een EZEL is het toch die imitatie aristocraat .

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s