Nieuw

Merkel: Van de machtigste vrouw ter wereld tot de meest gehate vrouw ter wereld

Bron/Auteur: Michael Mannheimer

Onze voorouders hebben in meer dan duizend jaar een Europese beschaving opgebouwd. Merkel zal ons in slechts enkele jaren weer terug naar de nieuwe middeleeuwen brengen.

Onze steden zinken weg in een ware vernietigings-criminaliteit. Volgens politiestatistieken (PKS) waren er in 2016 bijna een miljoen buitenlandse verdachten. Het aantal moorden is met meer dan 100 procent gestegen. Er is geen bescherming meer. Dit is allemaal het werk van één vrouw. De gevaarlijkste politicus in de Europese geschiedenis: een communist, een STASI-officier, lid van verschillende geheime genootschappen en op weg naar de vernietiging van Europa. Haar naam: Angela Merkel.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

De Oostenrijkse politicus Grosz zei enkele dagen geleden op de televisie:
“heeft veel Duitsers, maar ook Oostenrijkers, Fransen, zijn van hun vaderland beroofd met haar ‘Wir-schaffen-das’-politiek.”

Nu vindt er een een snelle opeenvolging plaats: niet alleen Duitsland, maar de helft van Europa keert zich tegen de eens als de machtigste politicus ter wereld geroemde volksmoordenares Angela Merkel.

Na de genadeloze afrekening in haar huisblad ‘Tagesschau’, waarin ze werd beschuldigd van een politiek der verschroeide aarde en werd “gevraagd” om af te treden, na niet minder harde kritiek van het Witte Huis, gaan de TV-stations van Europa nu vol ten aanval tegen Merkel. En laten hun jarenlange frustratie en haat jegens de vernietigster van Europa de vrije loop.

De Oostenrijkse politicus Gerald Grosz rekent in de onderstaande video genadeloos en meedogenloos af met Merkel.
In 109 seconden creëert hij een retorische meesterwerk.

Een Amerikaans tijdschrift beschrijft haar als

 • “de gevaarlijkste politicus in de Europese geschiedenis”
 • en het Britse tijdschrift NEW STATESMAN, beschreef Merkel al op 27.06.2012 als “de gevaarlijkste Duitse politica sinds Hitler” en verbeeldt haar met de volgende illustratie:

De kritiek op Merkel is vooral in het buitenland immens geweest – alleen de Duitsers hoorden er dankzij de perscensuur bijna niets van. Ze werden door de ARD, ZDF en de Merkel-lakeien van de pers zorgvuldig afgeschermd van de kritische stemmen. De DDR doet de groetjes.

Het Amerikaanse online-tijdschrift WAKE UP AMERICA publiceerde een artikel dat ook aan de Duitsers werd onthouden:

 • “Merkels islamitische ‘vluchtelingenhorror’ heeft een eens zo grote natie vernietigd.
 • Hillary wil 550 procent meer Syrische vluchtelingen naar de VS brengen – en zo ook onze grote natie vernietigen.” (Bron)

Zelfs der SPIEGEL wil nu een einde maken aan het Merkel-tijdperk:

“Angela Merkel neemt geen verantwoordelijkheid voor de toekomst.” (Bron)

“Met Merkel verbinden zich bijna alleen nog maar gedachten AAN EEN EINDE. Of het nu gaat om een grote coalitie, om samenwerking of om verdraagzaamheid – het zal altijd een kwestie zijn om van MERKEL AF TE KOMEN.” (Der Spiegel, 51/2017, p.8)

De Oostenrijkse krant Kronenzeitung citeert de voorzitter van de FPÖ, Strache, met de volgende woorden:

24.10.2016
“Merkel is de gevaarlijkste politicus van Europa.”

Twee dagen voor 26 oktober hield FPÖ-leider Heinz-Christian Strache op maandagochtend zijn inmiddels traditionele toespraak voor de nationale feestdag. Strache uitte ook felle kritiek op “Europa’s gevaarlijkste politicus”, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, en pleitte af en toe voor neutraliteit. (Bron)

Alexis Tsipras, voorzitter van de SYRIZA-partij en Grieks minister-president over Merkel:

Ook premier Alexis Tsipras van Syriza diagnosticeert een “humanitaire catastrofe” in zijn land en geeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel de schuld. Hij heeft Merkel nog niet ontmoet. In ruil daarvoor sprak hij des te meer over de kanselier, “de gevaarlijkste politicus van Europa”, die “pokert met het leven van de Grieken”. (Bron)

Merkel werd in de Griekse media duizenden keren afgeschilderd als Hitler – uniek voor de Duitse naoorlogse geschiedenis. Enkele voorbeelden:

Het resultaat van Merkel tot nu toe:

Het aantal moorden onder Merkel is met 100 procent gestegen! Het maakt niet uit of ze vertrekt of niet. Merkel heeft Duitsland al onherroepelijk vernietigd. Of ze vertrekt of niet, doet er niet meer toe. Merkel heeft Duitsland meer schade berokkend dan welke andere naoorlogse politicus dan ook.

HET TV-INTERVIEW OP OOSTENRIJKSE TV OVER DE AFGANG VAN MERKEL

(vanaf 1:50 tot circa 3:40) Grosz is een voormalig Oostenrijks politicus van de BZÖ. Hij was federaal voorzitter van zijn partij (oktober 2013 tot maart 2015), lid van de Nationale Raad (oktober 2008 tot oktober 2013) en regionaal voorzitter van de BZÖ Stiermarken van juni 2005 tot maart 2015.

Samenvatting van de video:

“Het is slechts oppervlakkig een asieltop. Waar het werkelijk overgaat is de ‘Wir-schaffen-das“-waanzin van Angela Merkel. Want daar vindt Angela Merkel’s laatste gevecht plaats.

Er heerst Götterdämmerung in Berlijn.

 • Angela Merkel heeft haar partij verdeeld,
 • ze heeft Europa verdeeld,
 • ze heeft haar land verdeeld.

Steeds meer van haar metgezellen springen eraf en zoeken het ergens verderop. De Beierse CSU is in volle confrontatie. Vandaag werd gezegd dat individuele Beierse staatsministers tijdens staatsevenementen verklaarden: ‘Merkel moet weg!’

U hoort hetzelfde uit Hongarije, hetzelfde uit Italië en hetzelfde uit Oostenrijk. Het is geen toeval dat Sebastian Kurz deze week, toen de Berlijnse paleisrevolutie werd aangekondigd, eer bewees aan zijn buurman – ‘Bundesland’, moet ik zeggen.

We beleven op een open podium een revolutie tegen Angela Merkel.

Ja, terecht. Want deze vrouw heeft met haar ‘Wir-schaffen-das’-politiek veel Duitsers, maar ook Fransen, Oostenrijkers, van hun vaderland beroofd.

 • Deze vrouw staat voor ongebreidelde immigratie.
 • Deze vrouw staat voor mensenhandel in Europa.
 • Deze vrouw staat voor de doden in de Middellandse Zee.
 • Deze vrouw staat voor Nice.
 • Deze vrouw staat voor de Berlijnse kerstmarktmoorden
 • en terreur op dit continent.

En in de afgelopen jaren heeft ze schaamteloos gefaald in al haar officiële beslissingen en is opgestaan ​​tegen haar eigen bevolking.

En dat staat op haar rekening.

Zo verging het haar voorganger Erich Honecker trouwens ook.”

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/06/27/oesterreichisches-tv-video-goetterdaemmerung-in-berlin-merkel-hat-europa-gespalten-sie-hat-deutschland-gespalten-nun-hat-sie-ihre-partei-gespalten-ihr-wird-dasselbe-schiskal-bluehen-wie-ihrem/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Merkel: Van de machtigste vrouw ter wereld tot de meest gehate vrouw ter wereld

 1. ‘Merkel moet weg!’
  U hoort hetzelfde uit Hongarije, hetzelfde uit Italië en hetzelfde uit Oostenrijk.
  Want deze vrouw heeft met haar ‘Wir-schaffen-das’-politiek veel Duitsers, maar ook Fransen, Oostenrijkers, van hun vaderland beroofd.

  Maar onze premier Mark Rutte zal deze moordenares tot het laatste toe blijven steunen! Want ook Nederlanders moeten, met hulp van zijn goede vriend Frans Timmermans, van hun vaderland worden beroofd!

  Like

 2. dat vergelijk met hitler is totaal misplaatst

  Like

 3. Merkel, Rutte met hun geheime genootschappen zullen geen rust en geen plek hebben om hun te verschuilen.

  Like

 4. Klaas Dijkstra // juni 30, 2018 om 11:59 //

  Uiteraard moet dat TAKKEWIJF weg en KALTGESTELLT worden, MAAR WAT DAARNA?
  Volgt de een of andere hufter of hufterin haar weer op, zodat het allemaal gewoon doorgaat of erger nog; er word nog een schepje bovenop gegooid!!!

  Like

 5. Na de tsunami in Japan besloot Merkel ook op eigen houtje dat alle kerncentrales in Du per direct dicht moesten. Geen Duitser protesteerde. Nog steeds dezelfde mentaliteit bij dat volk als ten tijde van Hitler.

  Like

 6. Voor diegenen die Duits kunnen verstaan: dit is het lievelingslied van Angela Merkel

  Like

 7. jrtpf : je hebt gelijk. Hitler zou jalous op Merkel kunnen zijn, zo slim was hij niet.

  Like

 8. Von Puffelen // juli 1, 2018 om 14:02 //

  “The Soviets were even more intrigued when they discovered Dr. Klauberg had preserved frozen samples of the sperm of Adolf Hitler. The forces of darkness in high places decided to try to produce a child from Hitler’s sperm, obviously for occult and illuministic purposes. Dr. Klauberg then brought the youngest sister of Eva Braun (Hitler’s wife) whose name was Gretl, to Eastern Germany, and the result of the experiment produced not a biological son of Hitler, but rather a daughter amazingly, Adolf Hitler was born on April 20th, 1889, and Angela Merkel was born on April 20th, 1954. (April 20th is 11 days before the witches high sabot of Beltaine) Angela becamed a custodian of the catholic church through its connections with East German Lutheran Church. Once a German Pope would take the Roman throne, Angela Merkel was to also take her biological father’s position as German Chancellor. On April 20th, 2005, the Nazi Joseph Ratzinger became Pope Benedict XVI, (16th), precisely on the 116th birthday of Adolf Hitler. Then on November 22nd, 2005, Hitler’s biological daughter, Angela Merkel was elected Chancellor of Germany. The day of that election, November 22nd, was the anniversary of the publication of Charles Darwin’s Origin of the Species, which is an antichrist publication denying the Creator of the universe.”

  https://dublinsmickdotcom.wordpress.com/2013/10/17/angela-merkel-hitlers-daughter-the-secret-stasi-files-and-artificial-insemination/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s