Nieuw

Linke Logik – So etwas kann eigentlich nur in Berlin hängen …

GAB-meme

by Zeepertje from Philosophia-Perennis

Linke Logik


Wie weit sich die Logik der Bessermenschen von der täglich erfahrenen und immer öfter durchlittenen Realität der Menschen in Deutschland entfernt hat, zeigt dieses Plakat, das einer unserer Leser in Berlin entdeckt und uns das Foto davon zur Verfügung gestellt hat.Es kommentiert sich von ganz selbst, so dass wir hier auf weitere Worte verzichten:

QuellePP>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Linke Logik – So etwas kann eigentlich nur in Berlin hängen …

 1. Je denkt steeds dat het niet nog erger/dommer kan maar het kan dus wel.
  Wat daar te lezen is is het toppunt van domheid, naïviteit, onwil, wegkijken, feiten negeren.

  Liked by 1 persoon

 2. En gesubsidieerd ongetwijfeld…de stupiditeit is ten hemel schreiend, eens MOET het fout gaan…..

  Liked by 1 persoon

 3. Linksen zijn verworden tot zombies, levende doden zijn het.
  Ze weten het gewoon niet meer want van de ene kant waren ze fel tegen het G7 globalisme in Hamburg vorig jaar en nu staan die zombies weer te demonstreren tegen de bijeenkomst van de AFD die staat voor nationalisme.
  Ze zijn totaal de weg kwijt.

  Liked by 1 persoon

 4. @ Lisa
  Ik denk ook elke keer dat we het toppunt van achterlijkheid nu wel gehad hebben, maar elke keer weten de gutmenschen zichzelf toch weer te overtreffen op dat punt.
  Op zich een uitzonderlijke prestatie die bewondering zou kunnen afdwingen, ware het niet dat het zoveel ellende voor “normale” mensen veroorzaakt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s