Nieuw

Het Billboard van de Perfecte Man is terug

In juni 2017 werd de moslimgemeenschap in Indianapolis, Indiana woedend over een plotseling opgedoken billboard. Het bord was getiteld “De perfecte man” en vermeld zes feiten over deze “perfecte man” waaronder “verkrachter”, “slaven-eigenaar en handelaar,” en “getrouwd met een 6-jarige”.

De “Perfect Man” werd niet benoemd, maar het was interessant dat de moslimgemeenschap onmiddellijk erkende dat het billboard sprak over hun profeet Mohammed.

De moslimgemeenschap van Indianapolis werd al snel vergezeld door vele niet-moslim individuen en organisaties in het veroordelen van dit billboard, omdat ze beweerden dat het leugens vertelde over Mohammed. Zelfs de “fact check” site Snopes verklaarde dat de beweringen op het billboard “meestal vals” waren (https://www.snopes.com/fact-check/indiana-muslims-muhammads-deeds/). (Snopes wordt onder andere door Soros gefinancierd, Fub)

Met dit baanbrekende billboard konden onafhankelijke waarnemers de gepresenteerde feiten niet persoonlijk controleren.

Iets meer dan een jaar later, op 14 juni 2018, werd de nieuwe “Perfect Man”-website gepubliceerd op http://perfectmantruth.com/ De nieuwe naam is “The Perfect Man Truth” (ik was samen met anderen betrokken bij het samenstellen van deze website). Op deze website vindt u het bijgewerkte billboard “Perfect Man” met dezelfde zes feiten. Echter, met dit bijgewerkte billboard kijkers kunnen nu klikken op de ‘bullet’ naast elk feit en alle informatie vinden, uit gezaghebbende islamitische bronnen, om elk van deze feiten te ondersteunen. Deze zes feiten zijn waar en u zult kunnen laten zien waarom ze waar zijn!

De nieuwe website heeft ook een kaart van de Verenigde Staten waarop vroegere, huidige en verwachte billboardlocaties staan aangegeven. De volgende stap is om zoveel mogelijk van “The Perfect Man Truth” billboards neer te zetten in de Verenigde Staten. U kunt helpen door de nieuwe website te gebruiken om bij te dragen aan de zaak.

De koran stelt dat Mohammed de volmaakte man is die moslims moeten volgen (33:21). Laten we de waarheid vertellen over deze “Perfecte Man”! Dat kan alleen met uw hulp.

Bron:

http://www.militantislammonitor.org/article/id/7677

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Het Billboard van de Perfecte Man is terug

 1. Heel goed dit,

  Like

 2. Tuurlijk erkennen ze ’t dat het over mo gaat.
  Ze weten als de beste dat hier nog woord van gelogen is.
  Ze hopen allemaal zo te worden en dit nog eens echt mee te mogen maken.

  Zo’n bord zou hier onmiddellijk afgebroken worden en de maker voor het gerecht gesleept worden.
  Zover zijn wij al beperkt in onze meningsuitingen, dat zo iets hier onmogelijk is.

  Like

 3. Willem // juni 30, 2018 om 13:04 //

  Goed idee, moet ook hier gebeuren,asap.

  Like

 4. Hitler wist prima wie Mohammed was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s