Nieuw

Do white lives matter?

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Do white lives matter?

 1. Ik geef een like als ik het tweet, zo hou ik bij of ik iets al getweet heb, dus je moet 12 uur wachten op die like 😉

  Liked by 1 persoon

 2. my way… lol

  Like

 3. Greengo // juni 30, 2018 om 14:50 //

  Soms, bij het dwalen over het net kom je iets tegen als: gmsmaccabeanspirit met zijn Anti White ytChannel met een sliert ZWARTE joodse vriendjes en vriendinnetjes. Telkenmale doet hij zijn stinkende best om a.d.v. zijn tekstboeken te bewijzen dat de witte mens puur slecht is en vernietigd moet worden dan wel zal worden. No mercy for the white / Edomite! Dit is een Subgroep of wel Fascistische Stroming waarvan we ook best weet mogen hebben. Niet te vergelijken met bijvoorbeeld ’n Steve B. van Israeli news live, inzake spirituele en politieke materie.

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 1, 2018 om 20:27 //

  Child abuse whistle blower Melanie Shaw false imprisonment / Reverend Simon Sideways Family Friendly. 210618

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s