Nieuw

De gutmensch-ouders van de vermoorde Sophia die haar geleerd hadden dat het okay is om met Marokkanen mee te liften in 2018 geven nu de politie de schuld

Sophia L.

Bord voor je kop, plaat voor je hoofd, gaatje in je schedel.

Zelfs nadat je dochter door een mohammedaan verkracht en vermoord is mag je geen racist zijn. Deugen tot in den dood.

Vorige week gingen de ouders van de vermoorde Sophia tekeer tegen vermeende racistische agitatie op de sociale media, wij hebben daar hier uitvoerig over bericht. Dat was nadat haar broer en vrienden al een zelfde actie opgestart waren toen Sophia nog slechts vermist was.

Want iedereen is fout behalve zij die Sophia geleerd hebben dat iedereen op deze wereld te vertrouwen is en dat je als alleenreizende vrouw in 2018 na alles wat er Duitsland voorgevallen is sinds de asieltsunami gerust bij een Marokkaanse vrachtwagenchauffeur in kan stappen. Als de ouders Sophia iets racistischer realistischer opgevoed hadden, had hun dochter nog geleefd.

Maar, nee:

De ouders van Sophia leggen de schuld bij de politie!

Op de blog “findsophia.blog” uiten de ouders van de vermoorde Sophia op een werkelijk vriendelijke manier zware beschuldigingen tegenover de politie:

Geachte politie,

omdat we niet willen dat het volgende slachtoffer en zijn familie en vrienden het net zo vergaat als Sophia, hebben we een paar oprechte en dringende verzoeken voor u:

De volgende keer dat er zeer bezorgde mensen naar u toe komen en melden dat hun dochter vermist wordt omdat haar gedrag niet overeenkomt met het gebruikelijke, wensen wij dat u hen serieus neemt en niet met verwijten reageert. En beroep u niet op regels die niet bestaan.

Als iemand de volgende keer is verdwenen en het van meet af aan duidelijk is dat er sprake moet zijn van een geweldsmisdrijf, redetwist dan alstublieft niet dagen met uzelf over welke afdeling verantwoordelijk is. We wensen serieuze politieonderzoeken, wacht niet tot vrienden* en familieleden alles zelf hebben onderzocht uit pure wanhoop.

De volgende keer dat wanhopige mensen naar u toe komen, praat met ze, breng ze op de hoogte en verzwijg niks. Ze verhoogt en verlengt hun lijden alleen onnodig.

Toon de volgende keer gewoon uw volledige empathie en toewijding aan het slachtoffer, zijn familie en vrienden, ook al is et al bijna weekend.

Beste politie, de mensen zouden u graag willen vertrouwen, stelt u hen niet opnieuw teleur, laat ze de volgende keer niet in de steek, volgt uw motto “Je vriend en helper”,

Sophias Eltern, Eva Karpf, Klara Zeitz, Lukas Hohendorf, Andreas Lösche, Katharina Lösche

in naam van Sophia, ihren Freund*innen und Angehörigen

Team #findSophia

We horen wel eens; Wat moet er gebeuren voor de gutmenschen om wakker te worden ? Zouden ze wakker worden als ze zelf slachtoffers te betreuren krijgen ?

Bij de familie van Sophia werkt dat dus in ieder geval niet, ze gaan alleen maar nog harder met hun vermanende vinger wijzen. Ze reageren hetzelfde als de ouders van Maria:

Het doet denken aan de zaak van Maria Ladenburger de studente die door een illegaal vermoord werd, die daarvoor in Griekenland ook al een moord gepleegd had, maar toch gewoon Duitsland binnen kon komen. Maria was de dochter van een hoge EU-pief. Op haar begrafenis hielden haar ouders een collecte om meer verkrachtlims het land binnen te laten.

Als we moeten wachten tot de gutmensch bij zinnen komt, als dat al ooit zal gebeuren zal, dan zijn we gegarandeerd te laat. Als er iets is dat deze twee zaken laten zien, dan is het dát.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on De gutmensch-ouders van de vermoorde Sophia die haar geleerd hadden dat het okay is om met Marokkanen mee te liften in 2018 geven nu de politie de schuld

 1. antiislamnu // juli 1, 2018 om 07:27 //

  En voorlopig zitten we maar mooie opgescheept met héél erg veel van dit soort achterlijk denkende guthmenche in onze regering en bij de e.u en weet ik veel op welke belangrijke positie’s nog meer.

  Liked by 1 persoon

 2. Karel // juli 1, 2018 om 09:28 //

  Diep medelijden met Sophia: zulke ouders en zo’n einde.
  Waar heeft dat arme kind dat aan verdiend?

  Like

 3. Von Puffelen // juli 1, 2018 om 09:59 //

  De ouders zouden eventueel alle rascistische blanke mannen de schuld kunnen geven.

  Like

 4. polderboy // juli 1, 2018 om 11:30 //

  De jonge vrouw is op 14 juni 2018 vertrokken van Leipzig, om naar Neurenberg te liften, een afstand van 273 kilometer.
  Van Neurenberg wilde ze dan verder, waarschijnlijk met het openbaar vervoer naar familie in Arnberg, 120 kilometer verder op.
  Sophia was studente, en die hebben vaak een krap budget, en doen dingen als liften.
  De dag erna is familie in Arnberg al naar de politie gegaan om Sophia als vermist op te geven!!
  http://www.nordbayern.de/region/sophia-l-vermisst-frau-wollte-nach-nurnberg-trampen-1.7717479

  Een aanwijzing, dat liften in Leipzig normaal lijkt te zijn, lees ik hier. Ze stond daar met meerdere personen op een benzine station, die haar met iemand bij een vrachtwagen hebben zien praten:
  die haar naar Neurenberg mee zou nemen.
  Dat geeft aan, dat er meer mensen daar pogen een lift te krijgen, en dat ze die lui gedag heeft gezegd: “Ïk heb een lift, dag luitjes, jullie ook veel succes.” of zoiets.
  https://www.mz-web.de/sachsen/studentin-aus-leipzig-vermisst-28-jaehrige-sophia-l–seit-donnerstag-verschwunden-30634944

  Dan zal aan de hand van vragen over Sophia haar normale gedrag een inschatting te maken zijn op het politiebureau in Arnberg de volgende dag, of dat er sprake is van een bijzondere situatie.
  Die was er naar ik sterk vermoed en de politie had die vrijdag al alarm moeten slaan!!!

  Maar goed, met alleen al 200.000 lui van de 1.2 miljoen Merkel gasten die ongedocumenteerd en ongeregistreerd rondlopen, kan ik me voorstellen dat de politie overbelast is.
  En vergeet niet dat ze van lui als Femke Halsema ook naar de iftar moeten, en “vluchtelingen” moeten helpen, en moeten handhaven op zware misdrijven, zoals kutmarrokaan zeggen, hoewel Aboutaleb zei, dat je natuurlijk wel kankerjood als grapje mag zeggen.

  Liked by 2 people

 5. Merel // juli 1, 2018 om 19:23 //

  Die gutmenschen lezen nooit dingen als dit hier. Die kijken tv met filmpjes over zielige mensen in afrika, die weten niks

  Like

 6. skeeter // juli 1, 2018 om 21:05 //

  Ze zijn zo gehersenspoeld dat moedertje natuur vrij spel heeft

  Like

 7. …….Wat moet er gebeuren voor de gutmenschen om wakker te worden?….’

  Heel simpel; niets!
  Zoals we allen weten zijn ‘gutmenschen’ van het thema ‘maakbaarheid’, waar zaken als bijv. realisme, natuurwetten etc. als vervelend cq buitengewoon hinderlijk worden ervaren. Deze eigenschap brengt hen ertoe om allerlei zaken die zichzelf meermaals hebben bewezen maar niet in hun ‘maakbaarheidsideaaltje’ passen telkens opnieuw aan de kaak te stellen cq daar hun ‘eigen draai’ aan te geven. Met zoals in het onderhavige geval, desastreuze gevolgen voor henzelf.
  Is dit erg?
  Neen, absoluut niet.
  Dit soort lieden gedreven door innerlijke waanzin, waarbij alle natuurwetten worden omzeild dienen tenonder te gaan aan zichzelf. Met daarbij de vurige hoop dat zij tijdens leven niet al te veel ellende hebben veroorzaakt voor de overige weldenkende burgers.

  Dus nee, ‘wakker worden’ hoeft niet.
  Moet ook niet!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s