Nieuw

500 asielzoekers veroorzaken paniek in Zuid-Korea – de regering belooft de instroom te stoppen

Pixabay

De ruim 500 asielzoekers uit Jemen zorgen voor ongerustheid onder het Zuid-Koreaanse volk, wiens regering heeft beloofd deze vrees zeer serieus te nemen.

Nadat een handtekeningenactie voor het deporteren van de Jemenieten een half miljoen handtekeningen had opgebracht, heeft de regering beloofd de asielwetgeving te wijzigen, die de mogelijkheid biedt om in de rechtbank in beroep te gaan tegen een verwijderingsbesluit. Er wordt ook beloofd potentiële terroristen en criminelen uit te roeien.

Velen hebben hun bezorgdheid uitgesproken over het feit dat deze groep een islamisering van Zuid-Korea tot stand kan brengen en de bevolking gaat blootstellen aan gewelddadige misdaad.

De migranten worden vastgehouden in een asielcentrum op het eiland Jeju, waar de buitenlanders 30 dagen zonder visum kunnen verblijven.

Tegen 2018 hebben in totaal 430 Jemenieten asiel aangevraagd in Zuid-Korea. De ruim 500 die actueel zijn aangekomen zijn tussen januari en mei aangeland.

Het overwegend homogene Zuid-Korea heeft sinds 1994 893 mensen asiel verleend.

Bron:

http://www.theweek.co.uk/94683/the-other-migrant-crisis-south-korea-cracks-down-on-yemeni-refugees

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 500 asielzoekers veroorzaken paniek in Zuid-Korea – de regering belooft de instroom te stoppen

 1. paulzwueste // juni 30, 2018 om 17:54 //

  Geef mij Taiwan dus maar.
  Ik heb ’n Zuid Koreaanse wagen.
  Kan ik daar straks nog wel service op krijgen?

  En hoe staat het met die 7 jaar garantie?

  Like

 2. polderboy // juni 30, 2018 om 20:21 //

  Lees hier dat van de 40470 asielaanvragen sinds 1994 er 839 als echte asielzoekers zijn toegelaten.
  Die andere 39.361, of 98% van die asiel aanvragers bleken allemaal fake te zijn. Dat is hier natuurlijk in de EU exact hetzelfde, die 98% fake aanvragers.
  https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/south-korea-to-tighten-laws-amid-influx-of-yemeni-asylum-seekers-to-resort-island-of
  Die Jemenieten waren overigens met 540 man als toerist binnen gekomen, omdat ze ontdekt hadden dat ze op een lijst met landen stonden, wiens inwoners voor het resort eiland Jeju geen visum nodig hadden. Daarna was het plan om de asielstatus te bemachtigen.
  De Koreaanse regering heeft het gat al gedicht.

  Zuid Korea heeft overigens meer dan 834.000 mensen met een werk visum die uit het buitenland komen, maar werken kwamen die islamieten uit Jemen natuurlijk niet voor.
  http://english.hani.co.kr/arti/english_edition/e_business/824965.html

  Like

 3. Eigen volk eerst // juni 30, 2018 om 21:49 //

  Overal waar moslims zijn en komen wordt het gevaarlijk. Wat is dat toch met dat volk?. Breng ze naar hun eigen kalifaat, hek eromheen en schrikdraad. Geen overlast meer voor de rest van de volj2eren.

  Like

 4. Die islamieten horen niet in reine landen als Z Korea, Mongolië of N.Korea en al helemaal niet in het Keizerrijk JAPAN!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s