Nieuw

Zó hard pakt België toeter-Turken aan

BRUSSEL – In Nederland vulden sommige Amsterdamse en Rotterdamse straten zich met toeterende Turken na de overwinning van Erdogan, terwijl ook de trouwstoeten vaak veel bekijks trekken – en getoeter opleveren. In België maken ze daar korte metten mee.

Vorig jaar februari vond een trouwstoet plaats op de snelweg, de E17 in Lokeren. Veertien mensen zijn nu veroordeeld door de rechtbank in Dendermonde. Schade: geldboetes tot 4.000 euro (!) en rijverboden van drie tot vijf jaar.

De auto’s stopten midden op de snelweg en blokkeerden, al toeterend, het verkeer. „Dit wekt bijzonder veel agressie en zelfs racisme op bij andere bestuurders, jullie moeten toch begrijpen dat dat niet de bedoeling kan zijn”, zei rechter Peter D’hondt eerder. „Er zijn al genoeg racisten, eigenlijk probeer ik jullie te beschermen.”

De rechter wil een statement maken. „De feiten zijn volstrekt onaanvaardbaar. Het is verkeersonveilig gedrag en het wekt agressie en afkeer op”, aldus D’Hondt. „Het is gedaan met de trouwstoeten, tenminste in ons arrondissement.”

Boetes Rotterdam
In Rotterdam kregen zeventig Turkse Erdogan-supporters afgelopen zondag een verkeersboete, nadat in de grote steden tientallen fans de straat op gingen en het verkeer blokkeerden…

LeesverderTelegraaf>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Zó hard pakt België toeter-Turken aan

 1. Ghe, ik stond nog in dubio van de week over dat Sluipschutters filmpje …

  Liked by 1 persoon

 2. Ik lees elke dag de reacties van Belgische burgers over moslimzaken in HLN……en juist die burgers van België beginnen het goed zat te worden en hebben het helemaal gehad met migranten en ander gespuis. De regering echter wil het nog niet hardop benoemen en blijft rond de pot draaien.

  Liked by 1 persoon

 3. Hoe komt die rechter erbij om afkeer van achterlijk gedrag ‘racisme ‘ te noemen ? En waarom zou iemand bang moeten zijn dat nog meer mensen woest worden van achterlijk gedrag ?
  De rechter tuint erin door een te hooi en te gras geuite beschuldiging , door plegers van achterlijk gedrag, voor waar aan te nemen.

  Liked by 2 people

 4. Natuurlijk nemen wij vluchtelingen ui Duitsland, Belgie en Groot Britanie op zelfs uit Denemarken. Gelukkig hebben wij geen buitengrenzen met Afrikaanse landen of landen in het Midden-oosten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s