Nieuw

Omzien in verwondering – de Skripal-zaak en het UK

Door: Hannibal

De vergiftigingszaak Skripal in het UK – ook wel bekend als de Salisbury-poisoning – is volledig van de voorpagina’s verdwenen. Bewijs van Russische betrokkenheid werd nooit geleverd, signalen van andere betrokkenheid zijn nooit serieus (openbaar) door het UK onderzocht.

De paniek was groot, evenals de verontwaardiging over wat dat malafide Rusland nu weer stiekem had uitgevoerd. De zaak-Skripal deed dit voorjaar veel stof opwaaien. De Russische ex-spion werd gezamenlijk met zijn dochter vergiftigd gevonden, en ook een Britse politieman moet met dezelfde verschijnselen worden opgenomen in een hospitaal. De spanningen tussen de Britse en Russische regeringen liepen hoog op, waarbij de Russen stijf en strak iedere betrokkenheid ontkenden.

De EU kondigde in solidariteit met het UK zelfs enige sancties af, die werden ondergebracht in het MH17-verhaal. Het UK suggereerde bewijzen te hebben die naar Rusland wezen, en de EU vormde één front tegen de Russische agressie.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/omzien-verwondering-skripal-zaak-en-uk/

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Omzien in verwondering – de Skripal-zaak en het UK

  1. Greengo // juni 29, 2018 om 20:50 //

    Exclusive: Sergey Lavrov, Russia’s Foreign Minister, on Skripals, Trump ‘kompromat’ claims and OPCW / 290618

    Like

  2. Westerse geheime diensten hebben hun werk gedaan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: