Nieuw

Officieel rapport: Blanke Britten zullen binnenkort een minderheid zijn in de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk

Tegen de tijd van de volgende volkstelling in 2021 zullen blanke Britten een minderheid vormen in Birmingham, waar al in 2013 minder dan een derde van de schoolkinderen werd geregistreerd als zijnde etnisch blanke, heeft een officieel rapport gezegd.

De gemeentelijke cohesiestrategie van de gemeenteraad van Birmingham stelt dat de stad “binnenkort de meerderheid uit minderheden zal bestaan”, en merkt op dat uit de cijfers van de laatste volkstelling al bleek dat 60 procent van de inwoners van jonger dan 18 jaar een buitenlandse achtergrond had.

Meer dan de helft van de bevolking van meer dan 1,2 miljoen mensen zal zichzelf classificeren als niet-blanke Britten wanneer de volgende volkstelling gehouden wordt, tegenover 42,1 procent in 2011, volgens het rapport.

Hoewel de strategie opmerkt dat buurten die lijden aan “langdurige, aanhoudende achterstelling” een probleem zijn voor Birmingham, samen met een “krimpende betaalbare woningsector”, kan de strategie bogen op de “superdiverse” demografie van de stad als een troef.

“Etnische diversiteit kan veel voordelen opleveren, zoals transnationale handelsbetrekkingen en een hoog niveau van culturele hulpbronnen”, zegt het rapport dat dinsdag aan het kabinet is voorgelegd. “Birmingham heeft geprofiteerd van zijn diverse migrantengemeenschappen die zich in de stad hebben gevestigd en met succes hebben bijgedragen aan de economische vitaliteit.”

Hoewel het rapport “grotere achterstandsniveaus” meldt in delen van de stad met een “hoge concentratie” van inwoners van etnische minderheden, suggereert de strategie – die beweert dat de autoriteiten “segregatie” moeten aanpakken – dat geografische ongelijkheid de oorzaak is van ongelijkheid, verwijzend naar ” buurt effect’.

Een ander probleem dat naar voren komt, is de werkloosheid, met een percentage in Birmingham dat 10% hoger ligt dan het VK-gemiddelde. De stad heeft een “vaardigheidstekort”, aldus het rapport, erop wijzend dat “een bijzonder hoog percentage Pakistaanse en Bengalese inwoners geen kwalificaties heeft” terwijl meer dan 47.000 inwoners geen Engels spreken.

In zijn rapport schept de raad op over dat de metropool een “vrijhaven” voor illegale immigranten is, met ‘gelijke kansen’ raadslid Tristan Chatfield die beweert dat Birmingham toegewijd is aan het creëren van een cultuur van gastvrijheid en steun voor mensen die toevlucht en asiel zoeken”.

Met bijna een kwart van de bevolking die in het buitenland is geboren, is de mate waarin de massale migratie Birmingham heeft getransformeerd, onthuld in een rapport uit 2013 waarin bleek dat blanke leerlingen slechts 31 procent van de schoolbevolking van de stad uitmaken.

Volgens het Community Safety Partnership (BCSP), een orgaan met meerdere instanties waaronder de politie van West Midlands en de gemeenteraad, omvatten Zuid-Aziatische studenten de grootste etnische groep met 44 procent, terwijl zwarte leerlingen 13 procent van het totaal waren.

Birmingham worstelde de afgelopen maanden met een massale toename van gewelddadige criminaliteit, zoals Breitbart London deze week meldde. Lokale media beweerden dat shoppers bang zijn delen van het stadscentrum te betreden tegen een achtergrond van willekeurige machete-aanvallen en massale vechtpartijen.

Een 43-jarige veiligheidswerker en zelf-beschreven ,,grote jongen” zei dat het werken in de stad zijn tol had geeist, tegen The Daily Mail: “Ik verliet Birmingham vanwege het geweld, ik vertrok omdat het te veel was en ik me niet veilig voelde. Sindsdien ben ik niet meer terug geweest”.

Het rapport komt te midden van een nieuw rapport van de regering waaruit blijkt dat massale migratie de Britse bevolking meer dan 66 miljoen mensen heeft opgeleverd, na een bevolkingstoename in een jaar, wat overeenkomt met een stad ter grootte van Cardiff, de hoofdstad van Wales. Van die nieuwe mensen in het Verenigd Koninkrijk waren meer dan de helft migranten.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/06/28/report-white-minority-uk-largest-city/

Zie ook:

Birmingham – vroeger en nu

(Video) Birmingham – EU-importneger probeert blanke man te onthoofden met enorme machete

Ross Kemp: ik moest dezelfde ‘full body armour’ dragen als in Syrië om een documentaire te maken in Birmingham

Leuk: Pakimoslims ranselen elkaar af voor het gerechtsgebouw van ‘Birminghamistan’

Afrikaanse volksdans optreden in Birmingham

ISLAMIC TERRORISM in the UK has more than tripled in five years with 10% of it coming from just five wards in Muslim-dominant Birmingham

Birmingham Christmas Parade is cancelled again

Birmingham; moslimleger van 90.000 man verzamelt zich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Officieel rapport: Blanke Britten zullen binnenkort een minderheid zijn in de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk

 1. polderboy // juni 29, 2018 om 23:12 //

  In 2001 woonden er nog 14% moslims in Birmingham, in 2011 was 22% van de bevolking moslim. Nu, 7 jaar later zal dat op 25% of meer liggen.

  Overigens denk dat Britse bestuur nog erg koloniaal.
  Die Lords, 700 in totaal, erft hun ambt als regeringsleider of krijgt het van de Queen voor het leven. Die lords zien burgers nog als hulpbron die bijdragen aan de winst voor hun estates met die palaces erop,
  Niet vergeten dat die beroemde kleine rakker Winston Churchill ook als zoontje van een Lord geboren is op de estate waar Blenheim Palace op staat.

  Niet verwonderlijk dat die regeringsleiders en koloniale meesters in Engeland er niet wakker van liggen als een zootje moslims al die meisjes van de inheemse Britse inboorlingen massaal gaan verkrachten, zoals die moslim grooming gangs flikten.
  Voor die koloniale meesters in die Bitse regering zijn het immers allemaal wilden die er rondlopen, en die wilden zijn nu eenmaal zo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s