Nieuw

Martin Bosma (PVV): “We worden geregeerd door een elite zonder moraal” [28-6-2018]

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Martin Bosma (PVV): “We worden geregeerd door een elite zonder moraal” [28-6-2018]

 1. Bosma is het ook al opgevallen dat ze bezig zijn om de konijnen de wortels af te pakken. Daar krijg je slaaftechnisch betere schapen door. En dan nog een beetje meltingpotten met wat zwarte schapen en het doel, de ultieme slaaf die braaf met gebogen hooft en geketend weer in de Grot van Plato zit te luisten naar zijn Duiders, is bereikt.

  Liked by 1 persoon

 2. Ook interessant is dat het niet meer verplicht is dat onze Regeerders in het dorp of land van hun functioneren wonen, als ik het goed heb beluisterd. Die wonen straks dus mooi allemaal op de Cayman Islands en liggen daar met de ballen in de zon terwijl hier de pleuris uitbreekt en als je dan de schuldigen op wilt pakken om ze langs de A73, aan beide zijden, op te knopen is er niemand thuis. Afstandbestuurbaar Volk gaat nog eens heel groot worden.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // juni 29, 2018 om 22:45 //

  Duidelijk,….. met woorden alleen gaat niet veel meer opgelost worden….

  Like

 4. joost van den Heuvel // juni 30, 2018 om 14:37 //

  Jammer dat deze toespraak van de heer Bosma van ruim 8 minuten niet eens in ons journaal komt, niet door de NPO wordt uitgezonden en geen actualiteiten rubriek er aandacht aan besteed.
  Nee wij worden alleen voorgelicht op wat goed voor ons is van de linkse elite in politiek en media.
  Dat is nou precies waar het heel erg fout zit in dit land.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s