Nieuw

Londenaars tonen hun woede op burgemeester Sadiq Khan: “Wij voelen ons niet meer veilig!”

Bron: BNI

Gisteravond zag de islamitische burgemeester Sadiq Khan in Londen zichzelf plotseling geconfronteerd met de woede van de burgers tijdens een evenement over het bloedvergieten in de straten van de stad. Een boze moeder vertelde hem dat niemand zich meer veilig voelde in Londen.

De vrouw zei dat ze haar zoon niet meer op straat kon laten gaan. Gezien het recordaantal moorden dat Londen dit jaar op zijn grondvesten heeft doen laten schudden, zou het beter zijn om met resultaat te komen in plaats van met statistieken en cijfers te zwaaien. Ze confronteerde hem met het verhaal van een mesaanval die vlak bij haar huis in Greenwich – op slechts een paar meter van een voormalig politiebureau – had plaatsgevonden.

Terwijl Khan bij de bijeenkomst over misdaadcijfers sprak, werd tegelijkertijd het 81ste slachtoffer vermoord in Londen, rapporteert MailOnline.

– Dat gebeurde bij mijn gesloten politiebureau. Er zijn geen bobbies meer op straat. Wij Londenaars voelen ons niet meer veilig. Onze gemeenschappen zijn niet langer veilig. U geeft mij cijfers, mijnheer Khan, dat is weliswaar eerlijk, maar voor mij als moeder kan ik alleen maar zeggen dat we ons niet langer veilig voelen. In februari werden binnen slechts één week 250 zwaarden en messen in beslag genomen. Praat niet over statistieken, stel daden zodat ik mijn zoon weer op straat kan laten zonder voor hem te vrezen, eiste de moeder en kreeg applaus en gejuich van het publiek.

Op het podium nam een man het woord en gaf haar gelijk:

– Dit gevoel is wijdverbreid. Wij zijn minder veilig onder uw overheid dan onder de vorige, verweet hij hem.

De moslim-burgemeester wilde wederom geen enkele verantwoordelijkheid nemen, wees met zijn vinger naar de regering en haar bezuinigingsmaatregelen en besparingen en reageerde met cijfers.

Het publiek werd zodoende ongedurig en onderbrak hem keer op keer met interrupties. Onder het publiek bevonden zich aanhangers van Tommy Robinson, die hem verwijten uitbrachten, Tommy-liederen zongen en uiteindelijk door zaalwachters uit de zaal verwijderd werden.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/29/londoner-wut-buergermeister/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Londenaars tonen hun woede op burgemeester Sadiq Khan: “Wij voelen ons niet meer veilig!”

 1. templars2017 // juni 29, 2018 om 22:36 //

  Het ziet er naar uit dat er in Londen een grote afkeer aan het groeien is tegen de burgemeester.

  Niet te verwonderen ,met het beleid dat daar gevoerd wordt…..

  Like

 2. Overigens wel typerend voor hoe -heel veel- mensen denken. (ook in NL)

  Hoe ver de eigen samenleving ook ontwricht raakt het zal ze een rot zorg zijn. Onder het mom van, it’s not my cup of tea!
  Echter op het moment dat voornoemde ontwrichting ‘de eigen voortuin bereikt’, cq het bloed bijkans letterlijk onder de eigen voordeur door naar binnen ‘golft’ ,………dan zijn ze pardoes wakker.

  Beetje laat,……niet?

  Like

 3. Slechts een klein groepje wordt door enkele zaalwachters naar buiten geleid.
  Wat zal met hen gebeuren?
  De mensen in de zaal zitten erbij en kijken er naar. Ze laten het gewoon gebeuren.

  Waar blijft de SOLIDARITEIT????? Helaas is dit de realiteit.
  Het zijn maar enkelen die hun mond open durven te doen en de rest zit er gewoon bij te kijken hoe “de oproerkraaiers” even later worden opgepakt en weggevoerd.
  Geleidelijk aan wordt ook de hele affaire Tommy Robinson vergeten en kraait er geen haan meer naar hem.

  In mijn omgeving klagen de mensen steen en been over van alles en nog wat. Op zich vind ik dat een goed teken. Mensen lijden nog niet genoeg. Wij kunnen met z’n allen kennelijk nog veel meer ellende en narigheid verdragen.

  Reuze benieuwd wanneer het bekende lontje eindelijk de kruitvat doet exploderen en er eindelijk een opstand uitbreekt, maar dan een echte volksopstand.
  Zolang het slechts tot enkelingen beperkt blijft die protesteren houd ik me liever gedeisd.

  Liked by 1 persoon

 4. Inviting the enemy is for this dangerous city mayor the best way for making chaos and take profit on that. That will give him the right to introduce radical laws and spit his hate on the white people. Just throw him out.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // juni 30, 2018 om 07:24 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s