Nieuw

Kolonisten bejubelen doden Palestijnse baby met brandbom: ‘Ali ligt op de grill!’

Foto ter illustratie. Pixabay.

Het zijn moeilijk te verteren beelden: zo’n twintig Israëlische kolonisten die zich bij het gerechtsgebouw van Lod hebben verzameld om steun te betuigen aan twee verdachten van een moordaanslag in Duma, een Palestijns dorp op de bezette Westelijke Jordaanoever. Daar werden in de nacht van 31 juli 2015 molotovcocktails het huis van het gezin Dawabshah in gegooid. Het anderhalf jaar oude zoontje Ali kwam om in de vlammen. Zijn ouders Riham en Saad bezweken later aan hun verwondingen. Alleen de vierjarige Ahmad overleefde de aanslag. Hij wordt verzorgd door zijn grootvader Hussein.

Na een hoorzitting over de zaak stuitte Hussein dinsdag buiten het gerechtsgebouw op de haag van dansende en zingende Israëlische kolonisten, die hem toeriepen: ‘Waar is Ali? Ali is er niet. Ali is verbrand. Ali ligt op de grill!’ En daar bleef het niet bij: ‘Waar is Saad? Waar is Riham? Jammer dat Ahmad niet ook verbrand is!’

(h/t trebor2110)

Lees verder:

https://rightsforum.org/nieuws/kolonisten-bejubelen-doden-palestijnse-baby-brandbom-ali-ligt-op-grill/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Kolonisten bejubelen doden Palestijnse baby met brandbom: ‘Ali ligt op de grill!’

 1. antiislamnu // juni 29, 2018 om 01:02 //

  De joodse kolonisten zijn ook een stelletje mislukte eters.
  Was eens op vakantie in Cyprus luxe 5 sterren hotel enigste min punt de joodse gasten die zich niet gedragen konden zeer onbeschoft gedrag tegen personeel en dachten dat zij de enige waren .
  Ik was tot dan toe altijd dat het een beschaafd volk was maar dat blijkt dus een beetje tegen te vallen.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // juni 29, 2018 om 08:47 //

  hoe geloviger ze zijn hoe gevaarlijk gek ze worden

  Like

 3. De vraag blijft ook in dit geval toch steeds weer gelden: in hoeverre vertegenwoordigen deze kolonisten de mening van de hele groep.
  Volgens de Belastingdienst ben ik pro massa-immigratie en anti-Putin.
  Degenen, die mijn reactie op de artikelen hier wel eens gelezen hebben zal het tegendeel hen vast wel opgevallen zijn . . . .

  Like

 4. polderboy // juni 29, 2018 om 09:34 //

  Ik lees wel dat ze zulke Joodse terroristen in Israël straffen?

  Maar dan maakt de redactie van voornamelijk top juristen en Nederlandse top bestuurders uit de regering en multinationale bedrijfsleven van de club van Dies van Agt een aantal opmerkingen bij in het stuk:
  -De Staat Israël martelt verdachten, eigenlijk alleen maar Palestijnen.
  -Dat niet alleen, de rechters in Israël de zorgen ervoor dat die Palestijnen geen kans maken.
  -Sterker nog, alleen Palestijnse terroristen worden veroordeeld, en als ze ze niet kunnen veroordelen, dan verdwijnen ze zonder aanklacht en proces in administratieve detentie.
  -De Nederlandse topjuristen en topbestuurders concluderen dan ook “dat recht niet zal geschieden” in Israël.

  Dan eindigt het stuk met:
  “Waardeert u ons journalistieke werk? help ons dat voort te zetten”
  Op boven gaande link kom je op een pagina waar je dan geld kunt storten voor het werk van de 26 toplui hun journalistieke werkzaamheden.

  In de islam zijn de Joden verdoemd, dus rijke aanhangers van deze enge cult zullen wel graag doneren aan deze club.
  De 26 journalisten bij rightsforum zeggen immers dat het een rechteloze bende is, die die verdoemde Joden ervan maken, en hun rechters zijn verrot en de Israëlische regering martelt mensen en sluit ze zomaar op.

  Like

 5. Flikker The BigOne of Afrika en het Midden-Oosten en je bent van al het geouwehoer op deze wereld af en de rest heb je ook geen last meer van.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juni 29, 2018 om 10:59 //

  Best bijzonder in de huidige tijd dat er geen filmpjes bij het artikel zijn geplaatst, een mens kan tegenwoordig nog geen natte wind laten zonder gefilmd te worden maar uitgerekend van een (als het op waarheid zou berusten) walgelijk incident zijn dan geen beelden. De foto van een stel joden die kennelijk lol hebben zegt mij niks, ik kan niet zien waarom ze zo’n lol hebben.
  Gesteld dat dit waar is dan zou een mens toch verwachten dat het in de media komt en internationaal voor een rel zou zorgen, het is namelijk niet bepaald zo dat de pers een zwak heeft voor joden of Israëliërs, eerder tegenovergesteld.
  Of de site “Rightsforum” een neutrale ‘nieuwsbron’ is daarnaast is ook zeer twijfelachtig, op de site staan alleen artikelen die met een beschuldigende vinger wijzen naar joden/Israël. Maar ze zijn wel karig met bewijzen om het voorzichtig te zeggen.

  Like

 7. Zijn net zulke moordenaars als de Palestijnen.en de normale burgers worden het slachtoffer en die figuren die dit zingen zijn ziek.

  Like

 8. polderboy // juni 29, 2018 om 14:19 //

  @Tijl Uylenspiegel 10:59

  Hier de video waar het om gaat, waar Dries van Agt en zijn 26 toplui naar verwijzen:

  Ik spreek geen Hebreeuws, noch kan ik het lezen, maar ik hoor dat een kerel iets steeds staat te roepen over “Ali”. Die kerel staat blijkbaar vol haat gore dingen te roepen.

  Hier lees ik ook dat van september 2016 tot september 2017 al weer 48 Israëlische burgers door Palestijnen zijn gedood, naast 2 Amerikaanse toeristen en een Britse toerist. Het doden ging met het mes, een vuurwapen, of door ze met de auto kapot te rijden.
  https://www.nbcnews.com/news/world/three-israelis-killed-shooting-attack-jewish-town-west-bank-n804731
  Een vruchtbare bodem voor haat natuurlijk.
  En karma en de natuurkunde wet van actie=reactie kennen we ook.

  Liked by 1 persoon

 9. “Best bijzonder in de huidige tijd dat er geen filmpjes bij het artikel zijn geplaatst”

  Dat argument gebruikte Peter Breedveld ook om zijn ontkenning van de massale moslim aanrandingen op oudejaarsavond 2015 in Keulen te motiveren, Hij had er geen filmpjes van gezien, dus was het niet gebeurd.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // juni 29, 2018 om 15:11 //

  Nee hoor Rommel het was geen argument ik stelde het alleen vast. Ik zei ook niet dat ik het niet geloofde maar ik heb altijd gevonden dat als er zulke ernstige aantijgingen gedaan worden dat er ook stevig bewijs moet zijn. Polderboy was zo vriendelijk om dat inmiddels te plaatsen.

  Like

 11. paulzwueste // juni 29, 2018 om 18:19 //

  Lazer toch ’n keer op met je humanistische kritiek op die joden.
  Vol haat staan ze gelijk te roepen dat de Joden net zo slecht zijn als dat vervloekte islamtuig!’

  Rot op en ga lekker naar de GAZA-strook, kan je je daar inwikkelen in Palestijns bravogeroep en misschien mag je ’n keer…!

  Like

 12. Joden vermoorden een baby en de pijpenkrulletjes staan te dansen van vreugde. Tja, meer kan ik er niet van maken. Dat dit onder “humanistische kritiek” valt zal me aan mijn reet roesten. Ik vraag me soms af waar die ongezonde overdreven jodenliefde vandaan komt. Is het iets met de vijand van mijn vijand is mijn vriend?

  Like

 13. Lord of Hosts // juni 29, 2018 om 20:35 //

  Oei het vuurtje oppoken en er benzine bijgooien, dat is het ultieme genot voor de Jodenhaters.

  Het Joodse volk schaamt zich rot voor zulke uitspraken, daar twijfel ik niet aan.

  Natuurlijk koren op de molen van de linkse Joden-hatende en Palestijnen-liefhebbende forums, waar ook dit artikel vanaf geplukt is…
  De Jodenhaters wordt geadviseerd om een petitie te tekenen, en niet voor het eerst…walgelijk…
  https://rightsforum.org

  Werner Keller heeft in de jaren 50 een prachtig boek geschreven over de Joodse geschiedenis….
  “…En zij werden verstrooid onder alle volkeren”
  gratis te downloaden.
  http://www.theologienet.nl/documenten/Keller%20Werner%20Geschiedenis%20van%20het%20Jodendom.pdf
  Wie had er in de Jaren 50 ooit van een Islamitisch Palestijns volk gehoord? Dus onvindbaar in dit boek, wat een verademing….
  Zij (islamitische Arabieren) noemden zichzelf geen Palestijnen of Israëliërs want dan vereenzelvigden zij zich met de gehate Joden maar zij noemden zichzelf Egyptenaar, Syriër, etc. verbonden aan het land waar hun wortels liggen.

  Van 132 na Chr. tot 1948 waren de Joden het Palestijnse volk, en voor 132 na Chr. tot na 1948 waren zij (de Joden) Israëliërs…
  Wanneer zal onze islamitische verrijking zichzelf Nederlander gaan noemen en zijn wij de indringers?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s