Nieuw

Israëlische Jood veroordeeld voor bomdreigingen tegen Joden

Een rechtbank in Tel Aviv heeft de 19-jarige Jood Michael Kadar met burgerschap in zowel Israël als de Verenigde Staten veroordeeld voor het telefoneren van duizenden bommeldingen, voornamelijk gericht tegen Joden, Joodse gemeenschappen en luchthavens in de Verenigde Staten.

De rechtbank schrijft dit over het vonnis:

– Het doel van de gedaagde was openbare paniek te veroorzaken, veel hulpverleningspersoneel te dwingen het bedreigde gebied te bereiken, een dringende evacuatie van de plaats te veroorzaken om op zoek te gaan naar vermeende bommen en een media-echo te creëren die de schade zou versterken die inherent zijn aan zijn acties, verklaarde de rechtbank.

Volgens informatie in het politierapport ontving Kadar meer dan $ 240.000 aan bitcoin via darkweb als betaling voor de bommeldingen. Wie heeft betaald voor de dreigingen die geïmplementeerd moesten worden, is niet duidelijk.

Grappig genoeg werden bijna 200 van de bedreigingen opgenomen in de lijst met antisemitische incidenten van de Joodse lobbyorganisatie ADL in 2017.

Bron:

https://sputniknews.com/middleeast/201806291065886723-teenager-bomb-threats-conviction/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Israëlische Jood veroordeeld voor bomdreigingen tegen Joden

  1. Scrutinizer // juni 29, 2018 om 19:36 //

    “Grappig genoeg werden bijna 200 van de bedreigingen opgenomen in de lijst met antisemitische incidenten van de Joodse lobbyorganisatie ADL in 2017.”

    Nog “grappiger” zou zijn mocht blijken dat die betaling terug te voeren is op ADL…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s