Nieuw

Groen licht voor migratiekampen in de EU

Gedwongen verdeling van migranten is van de baan, maar nu lijken de EU-leiders het erover eens te zijn dat het idee van migrantenkampen werkelijkheid moet worden.

Volgens het akkoord dat is bereikt tijdens de marathonbesprekingen in Brussel, moeten er centra in EU-landen worden opgericht om daar de asielaanvragen van migranten te behandelen.

Deze migrantencentra zouden vrijwillig moeten worden opgezet en de migranten die asiel krijgen moeten worden verplaatst naar EU-landen die ermee instemmen om hen te ontvangen.

Degenen die een weigering ontvangen, worden naar huis gestuurd.

Precies in welke landen de centra worden gebouwd is nog onduidelijk, maar volgens de Franse president Emmanuel Macron, handelt het zich om de landen waar de migranten voor het eerst aankomen.

– We hebben de juiste balans gevonden tussen verantwoordelijkheid en solidariteit, zei Macron.

Bron:

https://www.bbc.com/news/world-europe-44652846

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Groen licht voor migratiekampen in de EU

 1. antiislamnu // juni 29, 2018 om 23:23 //

  Bull shit die kampen in Europa alles blijft dan in het gunstige geval het zelfde wat de aantallen betreft maar geloof maar dat ze de instroom nog een tandje hoger zetten.
  Hier kampen of daar kampen is gewoon weer het volk een rad voor de ogen draaien het woord nog erger .

  Like

 2. Dat is goed.
  Het moet nog veel erger worden, zo erg dat iedereen voor eeuwig genezen is van het EU-concept. En als bonus alle socialisten naar Afrika schoppen.

  Like

 3. Ze worden bang voor hun eigen hachie

  Like

 4. nou, kijk eens , in Nederland is al een ‘TENTENKAMP , https://www.youtube.com/watch?v=Aw_m1rhY_1I&feature=share

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s