Nieuw

Een overweldigende meerderheid in Oost- en Zuid-Europa is tegen migratie en wil het christendom behouden

De meerderheid van de mensen in de Midden-, Oost- en Zuid-Europese landen zijn tegen immigratie en vinden het behoud van de christelijke cultuur belangrijk, blijkt uit een nieuwe enquête van het Nezopont Instituut.

Het onderzoek werd tussen 11 mei en 11 juni telefonisch uitgevoerd, met representatieve steekproeven van 1000 mensen in 11 landen, waaronder Hongarije, Oostenrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Kroatië, Servië, Roemenië en Bulgarije.

Een ruime 74% van de respondenten vond immigratie van buiten het continent “niet goed” voor Europa. De verhouding was het laagst in Duitsland en Oostenrijk, waar 53 respectievelijk 56 procent tegen migratie was.

Degenen die beweerden dat migratie goed was voor de EU kwam tot 5 procent in Hongarije, 8 procent in Bulgarije, 11 procent in Slowakije en 13 procent in de Tsjechische Republiek, schrijft Nezopont.

Is immigratie van buiten het continent goed (groen) of niet goed (rood)

Van alle respondenten in de onderzochte landen was slechts 30% het eens met de EU-regeling inzake hervestigingsquota, terwijl 63% deze verwierp. De voorstanders van de regeling waren alleen in Oostenrijk in de meerderheid (64 procent), terwijl 76 procent van de Visegrad-landen tegen was.

In de meeste landen zei een meerderheid ontevreden te zijn over de EU-leiders. Respondenten in Roemenië waren het minst ontevreden (33%), terwijl 54% van de Hongaren en 67% van de Tsjechen de Brusselse “elite” afwezen.

Tweederde van alle respondenten zei dat de christelijke cultuur van Europa moet worden behouden, en 30 procent zei dat nieuwe religies en culturen moeten worden geaccepteerd. De voorkeur aan het christendom werd gesteund door de meeste respondenten in Bulgarije (79%), gevolgd door Slowakije (74%) en Tsjechië (71%).

Multiculturalisme werd volgens het onderzoek het meest geaccepteerd onder Kroaten (37 procent), Duitsers (36 procent) en Oostenrijkers (34 procent).

De christelijke cultuur van Europa moet behouden blijven = Groen – Nieuwe religies en culturen moeten aanvaard worden = Rood

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/overwhelming-majority-in-eastern-and-southern-europe-is-against-migration-and-wants-to-preserve-christianity/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Een overweldigende meerderheid in Oost- en Zuid-Europa is tegen migratie en wil het christendom behouden

 1. En terecht. Oost europa heeft de nodige ervaringen met de islam in het verleden.

  Like

 2. Fransdo // juni 29, 2018 om 08:18 //

  Gek is het dan dat bij onze VOLKS-vertegenwoordigers het kwartje nog steeds niet valt.

  Like

 3. polderboy // juni 29, 2018 om 11:03 //

  Ja, maar hier druist de wil van de meerderheid van het volk in tegen het minderhedenbeleid.
  Dus volgt het duidelijk in de minderheid zijnde kartel bestuur hun eigen wil.

  Verder laven ze zichzelf aan enorme beloningen, om hun positie als minderheid maatschappelijk te verbeteren.

  Like

 4. Wachteres // juni 29, 2018 om 11:31 //

  https://nos.nl/artikel/2238967-eu-leiders-sluiten-migratiedeal-maar-probleem-nog-lang-niet-opgelost.html

  EU-leiders sluiten migratiedeal, maar ‘probleem nog lang niet opgelost’

  Premier Rutte had het na afloop over “Turkije-achtige afspraken”. Dat wil zeggen dat de landen financiële steun krijgen in ruil voor het beperken van de toestroom van migranten.

  De EU wil de banden met Afrika verder aanhalen. De nadruk ligt daarbij, behalve op meer ontwikkelingshulp en private investeringen, op onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur, innovatie, goed bestuur en vrouwenemancipatie. “Afrika is onze buur”, schrijven de landen in de slotverklaring (.pdf), “en dit moet tot uitdrukking komen in meer uitwisseling en contact tussen mensen uit alle lagen van de bevolking op beide continenten.”

  Binnen de EU moeten gesloten centra komen, waar migranten snel uitsluitsel krijgen over hun kansen op asiel. Maar hoe die eruit gaan zien of waar ze precies komen te staan, hebben de leiders niet afgesproken. Wel zei Rutte dat het voor de hand ligt dat die centra komen op plekken “waar mensen aan land komen”, Zuid-Europa dus.

  Geen enkel land buiten de EU heeft interesse getoond voor zo’n centrum op zijn grondgebied!!!

  Verder is afgesproken dat de EU-grensbewakingsorganisatie Frontex meer capaciteit krijgt en de buitengrenzen strenger worden bewaakt. De regeringsleiders willen ngo’s (niet-gouvernementele organisaties) beschermen die met schepen varen op de Middellandse Zee om migranten op te pikken. “We moeten ze beschermen tegen de verkeerde intenties van de mensensmokkelaars”, zei Rutte.

  De Franse president Macron sprak van een Europese oplossing. “We zijn geen eiland. Europa zal voor langere tijd moeten leren leven met migratiedruk.” Volgens hem heeft na negen uur vergaderen de Europese samenwerking het gewonnen van nationale belangen!!!

  Dit artikel geeft een duidelijk verslag van de EU-bijeenkomst: We worden GVD weer eens bedonderd waar we bijstaan; de instroom gaat gewoon door.

  Like

 5. Hard nodig, een muur tegen moordzuchtige Afrikanen.
  https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180626_03581021

  Like

 6. Von Puffelen // juni 29, 2018 om 15:36 //

  Die kan ze in d’r linkse doos douwen.

  Like

 7. Haksteeg Anton // juni 29, 2018 om 21:33 //

  In Nederland, Belgie en Duitsland en Frankrijk zijn de regeringen kennelijk te dom om in te zien dat de islam alleen maar vernietiging van onze cultuur wil bereiken dat lijkt in Zweden op dit moment min of meer gelukt te zijn en zie de resultaten van dagelijkse verkrachtigingen en meerdere sexuele mishandelingen door dat moslim tuig voornamelijk uit Somalië. Ik laat Engeland maar buiten beschouwing want het is duidelijk dat dat dit land met z’n moslim burgemeester in London (inmiddels gevaarlijker dan New York) al naar de bliksem is. Ze hebben nauwelijks iets tegen deze ontwikkelingen gedaan, en betalen daar nu de prijs voor.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s