Nieuw

Applauding the Donald’s Ongoing Creative Destruction

President Trump. Screenshot YT/CNN

Big Media, the policy veterans and the chancelleries across Europe and Britain are constantly complaining: Donald Trump has had the temerity to defy theirinternational order, summit—and seek peace—with their enemies, and mess with themultilateral maze they call agreements. He even declared, early in June, that the US would be far better off if it negotiated bilateral trade agreements.

Or, in Trump speak, “country-on-country agreements.”

But what does an entrenched punditocracy, a self-anointed, meritless intelligentsia (which is not very intelligent and draws its financial sustenance from the political spoils system), oleaginous politicians, slick media and big money care? They’ve all worked in tandem to advance a grand government—national and transnational—that aggrandizes its constituent elements, while diminishing those it’s supposed to serve.

Ilana Mercer, The Unz Review >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s