Nieuw

Verkrachtte 92-jarige Zweedse vrouw op kerstavond – werd vrijgelaten en pleegde DIRECT nieuwe zedenmisdrijven

Hier, buiten de Zweedse kerk in Frösön op 28 mei van dit jaar, viel de pas vrijgelaten 28-jarige (afgebeeld op foto) de vrouw in permobil aan. Diezelfde dag stelde hij zichzelf bloot aan twee 13-jarige meisjes in Östersund.

De 28-jarige Afrikaan is al eerder veroordeeld voor beestachtige verkrachtingen, ook van een 92-jarige vrouw in haar huis in Östersund op kerstavond. Hij werd echter al snel voorwaardelijk vrijgelaten en slechts DRIE DAGEN later vergreep hij zich aan een vrouw in een permobil en twee 13-jarige meisjes. Maar de 28-jarige kan met de huidige wetgeving niet worden uitgezet  – omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen.

Max Rödén, geboortenaam Eliud Njugina, kwam in 1998 vanuit Kenia naar Zweden en begon al snel zijn carrière als een zedendelinquent. Reeds op de leeftijd van 15 jaar werd hij veroordeeld voor zijn eerste verkrachtingszaak.

In juni 2014 werd hij voor twee verkrachtingen door het Hof van Beroep veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. Een van de slachtoffers was een 92-jarige vrouw in Töreboda in Västergötland.

Het oudje was op kerstavond 2013 net thuis aangekomen van de kerstviering met haar kinderen en kleinkinderen toen de 23-jarige Keniaan aan de deur klopte en met misleiding haar huis wist binnen te komen. Eenmaal binnen, gooide hij de 92-jarige op de grond, nam haar in een ​​wurggreep en zei dat hij haar zou vermoorden als ze schreeuwde.

De 92-jarige vrouw verrichte echter moedige weerstand door te proberen de  Afrikaan in zijn gezicht te krabben, maar hij slaagde erin haar broek en slip af te rukken en duwde haar in de badkamer. De verkrachting werd echter onderbroken en de vrouw slaagde erin om zich in het toilet te vergrendelen, waar ze hem wist te overtuigen om haar woning te verlaten.

Keert terug en verkracht haar nog een keer
Maar slechts een uur later forceert de 23-jarige zich weer in haar huis – en was het verzet zinloos. De zwarte duwde het oudje op de grond en sleepte haar naar de slaapkamer, waar hij haar zowel anaal als vaginaal verkrachtte.

De verkrachting werd pas onderbroken toen de telefoon ging. De dader vroeg vervolgens aan de 92-jarige of ze de politie had gebeld en waarschuwde voor wat er dan zou gebeuren.

– Je weet je dat ik dan morgen met een mes kom, zei hij.

De verkrachting kwam pas in de avond aan het licht, toen haar kinderen haar kwamen ophalen voor de nachtmis. De politie slaagde erin om de Afrikaan na een paar uur te arresteren.

In dezelfde rechtszaak werd Max Rödén ook veroordeeld voor het overvallen en verkrachten van een vrouw buitenshuis in het district Bomhus in Gävle.

Toen de vrouw na de eerste verkrachting thuis wist te komen, brak hij haar huis in – en verkrachtte haar weer.

Beging slechts drie dagen na zijn invrijheidstelling nieuwe seksmisdaden
Na zijn voorwaardelijke invrijheidstelling is Max Rödén ingeschreven op een adres in Frösön buiten Östersund.

Volgens het nieuwe arrest van de rechtbank Östersund beging hij op 28 mei van dit jaar nieuwe seksmisdaden – slechts drie dagen na zijn voorlopige invrijheidstelling.

Op de Fjällstraat in Froson viel hij een jonge vrouw in een permobil aan op het terrein buiten Zweedse kerk. Hij blokkeerde de weg van de vrouw en belette haar te ontkomen. Daarna dwong hij haar zijn geslachtsdeel vast te houden en betaste haar borsten.

Dezelfde dag vertoonde hij zijn geslachtsdeel aan twee 13-jarige meisjes in het Vierkant van Gustav III in Ostersund, aldus het arrest.

“Kan” niet worden gedeporteerd
Deze keer komt Max Roden weg met drie maanden gevangenisstraf voor seksuele dwang en seksuele intimidatie.

Östersund’s rechtbank verwerkt echter niet de voorwaardelijke straf van de verkrachtingen in verband met zijn voorlopige invrijheidstelling.

“Zowel seksuele dwang als seksuele intimidatie zijn een minder ernstige vorm van criminaliteit dan verkrachting, maar de misdaden waar Max Roden nu voor veroordeeld is, zijn geenszins bagatelle misdaden. Hij heeft twee zeer jonge meisjes aangerand en misbruikte ook de immobiliteit een vrouw. Dit, samen met het feit van zijn terugval in de criminaliteit, slechts drie dagen na zijn voorlopige invrijheidstelling, resulteert in een gehele verwerking van zijn voorwaardelijke straf”, luidt het oordeel.

Omdat de 28-jarige ook in het bezit is van een Zweedse nationaliteit, kan de rechter hem niet, onder de huidige wetgeving, veroordelen tot deportatie.

Bron:

http://www.friatider.se/v-ldtog-92-rig-kvinna-p-julafton-frigavs-och-begick-nya-sexbrott-direkt-0

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Verkrachtte 92-jarige Zweedse vrouw op kerstavond – werd vrijgelaten en pleegde DIRECT nieuwe zedenmisdrijven

 1. H.Schwarz // juni 28, 2018 om 20:55 //

  Als de rechterlijke macht er geen raad meer mee weet, wie dan wel?
  Ik had het zeker wel geweten, hij had gewoon verdwenen.
  Dit is een seks belust ziek monster, wat alles pakt wat er voor zijn geslachtsdeel opduikt.
  Jong, oud of baby het maakt hem niets uit, en gezien de belachelijke straffen wordt dit vaak alleen maar erger. dit soort zieke geesten gaan naderhand op moord over om hun lusten te botvieren.
  Moet daar op gewacht worden?

  Like

 2. lol mijn comment pleitten. ik geloof dat ik heel duidelijk was. Laat het daar maar bij.
  Wordt natuurlijk meegekeken door AIVD.
  Gezellig.
  Zien zij gelijk hoe wij hier denken.

  Like

 3. Hoe wij hier denken?
  Ik zou het zeer waarderen als je nu is eindelijk is stopt met je doodsbedreigingen en moordzuchtige verwensingen. Je nietszeggende agressieve gebral kan deze site in juridische problemen brengen. En hou er rekening mee dat ik voor jouw absurde gedrag geen dag in de cel ga zitten.

  Like

 4. Okay Rommel. Duidelijk. Je hebt gelijk.

  Like

 5. Nacht und nebel.

  Like

 6. Hoe komt die Max Rödén aan zijn nieuwe identiteit. Heeft hij zeker gedaan omdat hij met zijn werkelijke naam moeilijk een baan zou kunnen vinden. Is hier ook zo met al niet Nederlanders met een dubbel paspoort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s