Nieuw

Tweede Kamer vindt het prima dat hardwerkende Nederlanders niet meer op vakantie kunnen omdat ze maandenlange vakanties en tweede huizen van uitkeringsjihadisten moeten financieren

Kuzu screenshot FB

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Tweede Kamer vindt het prima dat hardwerkende Nederlanders niet meer op vakantie kunnen omdat ze maandenlange vakanties en tweede huizen van uitkeringsjihadisten moeten financieren

 1. paulzwueste // juni 28, 2018 om 17:57 //

  Mijn grootvader had één dag vakantie pèr jaar.
  Tegenwoordig zwelgen wij in de vakanties.
  Je telt niet mee als je niet op de Noordpool bent geweest of in Tasmanië naakt hebt gezwommen tussen de opgezette IJsberen.
  Schop dat buitenlands ongedierte toch de grens over dan krijgen we weer de ruimte
  EN HET GELD, om in eigen land op vakantie te gaan.

  Liked by 2 people

 2. In Duitsland gingen dit jaar maar liefst 50.000 (!) Syrische vluchtelingen naar het thuisland, waar ze zogenaamd uit waren gevlucht, om het einde van de Ramadan te vieren. Van het gratis zakgeld dat ze van Merkel kregen (naast gratis gemeubileerd huis, gratis gezondheidszorg, gratis onderwijs en gratis voedsel).

  Like

 3. Feniks // juni 28, 2018 om 22:49 //

  De fucking tweede kamer is niet voor de belangen van Nederlanders.
  De tweede kamer vertegenwoordigt niemand,

  Like

 4. Johan P // juni 30, 2018 om 05:35 //

  Ben vorig jaar voorgoed uit NL vertrokken. Ik heb nu minder vakantiedagen, maar kan me in ieder geval veroorloven ergens heen te gaan.
  Afgelopen 5 jaar ben ik slechts 1x op vakantie gegaan. En dan heb ik het niet over 1x per jaar. Ondanks dat ik geen auto meer had (ik kon me niet veroorloven mijn 2e hands te vervangen) geen dure tv of andere gadgets had, geen nieuwe mobiel etc en anderhalve baan.
  En intussen gaat al dat gore luie tuig 6 weken op vakantie om bij te komen van het niksdoen? Blij dat ik ben vertrokken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s