Nieuw

Merkel: Immigratie kan de EU te gronden richten

Angela Merkel. © Kremlin.ru

Het migratievraagstuk is zo centraal voor de EU dat het van doorslaggevend belang voor de toekomst zou kunnen zijn. Dit zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel in een toespraak op donderdagochtend.

Vandaag en morgen ontmoeten de EU-leiders elkaar om te proberen de conflicten tussen de lidstaten over immigratie op te lossen.

Maar het ziet er voorlopig niet erg rooskleurig uit voor een gemeenschappelijke oplossing.

Volgens een voorstel moeten asielcentra of kampen voor migranten buiten de EU worden geplaatst. Dit is echter niet iets dat alle landen ondersteunen.

De onenigheid over de kwestie heeft de EU in verschillende fracties opgesplitst, waar veel landen in toenemende mate kritisch op immigratie zijn geworden.

– Europa kent veel uitdagingen. Maar het migratievraagstuk kan beslissend zijn voor het lot van Europese Unie, zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel voor de top.

Ze is van mening dat het probleem nu meteen en gezamenlijk moet worden aangepakt. Anders valt de geloofwaardigheid en het beginsel van de Unie Gemeenschap EU.

De migratiekwestie kan dus cruciaal zijn voor de toekomst van de EU, volgens de Duitse bondskanselier. Ze probeert ook om haar eigen regering onder dreiging van ineenstorting bij elkaar te houden, omdat de christen-democratische zusterpartij CSU een ander weg in de kwestie heeft gekozen. Terwijl Merkel de migratie binnen de EU wil oplossen, wil Horst Seehofer, zowel minister van Binnenlandse Zaken van Duitsland als de leider van de CSU, dat immigranten moet worden gestopt bij de Duitse grens. Dit is in strijd met de EU-regels, maar Merkel zou dit hebben aanvaard als een compromis als ze er niet in slaagt om het op te lossen op EU-niveau.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Merkel: Immigratie kan de EU te gronden richten

 1. Ze spreekt hiermee, nauwelijks verborgen, haar machtswoord uit.

  Liked by 1 persoon

 2. Merkel hoeveel doden, door moord, verkrachting, mishandeling, enz moeten er nog plaats vinden, wat mij betreft donderd Europa in elkaar als een kaarten huis, en mag de revolutie uitbreken maar……jullie komen hier niet mee weg, stuk voor stuk zullen de verantwoordelijken die dit aan gericht hebben op gespoord worden, en moeten vrezen voor hun leven!
  Hoe is het mogelijk, dat je criminelen binnen haalt, die de ergste misdaden hebben gedaan en die je los laat op de Duitse bevolking hoe is het mogelijk, en…..dat u nog leeft!

  Liked by 2 people

 3. Ik ben wel voor kampen die buiten Europa zijn geplaatst.

  Kampen met als doel om elke opgepakte Europese/eu ‘politicus’ te huisvesten die heeft meegewerkt aan het in het verderf storten van Europese natiestaten.
  Dit in afwachting van hun proces.

  Te beginnen met het zooitje ongeregeld in Brussel !

  (wellicht kan Poetin hierin behulpzaam zijn. Heeft vast nog wel wat ruimte in Oost-Siberië ………)

  Liked by 2 people

 4. Dries van Negen // juni 28, 2018 om 19:28 //

  Dus ze gooit het nu op de “ontoerekeningsvatbaar” kaart bij de aankomende Neurenberg 2.0? Want zeg nu zelf, eerst wedergrondrechterlijk het land laten overspoelen door gespuis en dan nu zeggen dat het wel eens uit de hand zou kunnen gaan lopen? Hoe je het ook wendt of keert, PER DIRECT AFZETTEN EN ARRESTEREN! En met haar alle meehuilende wolven in het bos, zoals daar zijn bijv. Rutte!

  Liked by 1 persoon

 5. Claudia M. // juni 28, 2018 om 20:09 //

  Kan ten gronde richten? Eerder is, ten gronde aan het richten! De shit uit hun shithole country’s nemen ze gewoon mee naar hier! Overal waar die klanten landen verandert de boel in een grote smeerboel, ratten en kakkerlak plagen met als klap op de vuurpijl ziektes die wij hier al een poosje de baas waren. Europa zal verworden tot een groot getto.

  Liked by 1 persoon

 6. Je zal maar als Duitser met aan aangepraat schuldcomplex zitten en dan uitgerekend tot 3 tot 4 maal toe op een ex-Stasi varken stemmen, dan is er iets goed mis!

  Liked by 2 people

 7. Wachteres // juni 28, 2018 om 21:53 //

  Als Merkel aan de macht blijft, dan zal de EU zeker door immigratie te gronde gaan.

  Valt Merkel, dan gaat de EU hopenlijk ook te gronde.

  Ik weet wel waar ik voor kies.

  Liked by 2 people

 8. Het is zover….in Italië is Het Ebolavirus uitgebroken.
  https://t.co/PcNPjBAS8p

  Like

 9. Greengo // juni 28, 2018 om 22:15 //

  Ebola the manmade virus … Ook in China schijnt er een virus te zijn uitgebroken. Allemaal vanuit Nazi labaratoria.

  Like

 10. scherpschutter1943 // juni 30, 2018 om 00:04 //

  Merkel is de schuld van alles. Medeschuldig zijn de domme duitsers die achter haar aanlopen en op haar club stemmen. Deden ze bij Hitler ook. Ze kwamen er (te)laat achter hoe het echt zat. Hoe het afliep is bekend. Gaat nu weer gebeuren. “Heil Merkel”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s