Nieuw

Kapitein Lifeline-schip ondervraagd in Malta na vlag-problemen

De Duitse kapitein van het schip van de linkse ngo ‘Mission Lifeline’ is ondervraagd door de Maltese autoriteiten. De ngo zou instructies van de Italiaanse autoriteiten om aan te meren in Tripoli naast zich hebben neergelegd. Er zouden ook problemen zijn met de vlag en registratie van het schip, zo weet Malta Today. De boot van de Duitse ngo moest enkele dagen doelloos ronddobberen op de Middellandse Zee nadat Matteo Salvini (Lega), de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, weigerde om het schip met de 234 bootmigranten te laten aanmeren.

Nadat ook Spanje en Frankrijk de boot weigerden, mocht het schip uiteindelijk in Malta aanmeren, maar dit zal niet zonder gevolg blijven voor Mission Lifeline, een van de vele linkse ngo’s die illegale migranten opvissen in de Middellandse Zee en ze naar Europa brengen. De kapitein werd reeds ondervraagd wegens het negeren van instructies van de Italiaanse autoriteiten. De kapitein werd immers opgedragen om het redden van de migranten te laten doorvoeren door de Libische kustwacht in Tripoli, maar dit werd niet opgevolgd. De Maltese premier Joseph Muscat kondigde tevens aan om beslag te leggen op het schip. Het schip ligt nu aangemeerd aan ‘Boilers Wharf’ en zal Malta niet mogen verlaten…

LeesverderSceptr>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s