Nieuw

India is het gevaarlijkste land voor vrouwen

India wordt gevolgd door EU-landen waar men een grote immigratie ondervind vanuit Afghanistan, Syrië en Somalië.

In de voorlaatste meting van de Thomson Reuters Foundation zeven jaar geleden, werd Afghanistan gerangschikt als het meest gevaarlijke land voor vrouwen. In het nieuwe onderzoek neemt India de nogal weinig flatterende eerste plaats mee naar huis.

In het onderzoek heeft de organisatie 548 experts gevraagd om de slechtste landen onder de 193 VN- lidstaten op te sommen.

In India worden bijna 40 vrouwen per uur blootgesteld aan misdaden. In 2016 werden bijna 40.000 verkrachtingen gemeld en in lokale mediaberichten wordt bijna dagelijks gerapporteerd over hoe vrouwen en meisjes worden blootgesteld aan verkrachtingen en wangedrag.

Het enige westerse land op de lijst is de Verenigde Staten, dat wordt gezien als een resultaat van het metoo-debat. De Verenigde Staten delen ook de derde plaats met Syrië in termen van het risico om te worden onderworpen aan seksueel geweld en intimidatie.

De lijst:

1. India
2. Afghanistan
3. Syrië
4. Somalië
5. Saoedi-Arabië
6. Pakistan
7. Kongo-Kinshasa
8. Jemen
9. Nigeria
10. V.S.

Bron:

https://www.reuters.com/article/us-women-dangerous-poll-factbox/factbox-which-are-the-worlds-10-most-dangerous-countries-for-women-idUSKBN1JM01Z

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on India is het gevaarlijkste land voor vrouwen

 1. polderboy // juni 28, 2018 om 09:48 //

  Reuters is wel een medium dat het motto “wij als bestuur in het westen zijn superieur” moet verkopen.
  Ik zie hier cijfers uit Duitsland, na ad hoc eens iets op google te prikken. In casu “rapes in Germany” als willekeurige eerste prik:

  Dan blijken er 8766 gevallen van verkrachting geweest te zijn in Duitsland in 2003 op een bevolking van afgerond 82 miljoen. Zouden er evenveel Duitsers als in India geleefd hebben in 2003, 1082 miljoen, dan moet je dat met een factor 1082/82 = 13,2 vermenigvuldigen en kom je op 115.000 verkrachtingen?!

  Het zelfde soort berichtgeving heb je als met journalisten in kerkers.
  Nou, “ons” Turkije gaat het slecht mee met de mensenrechten?
  Stoltenberg prijst ondertussen Erdogan met zijn overwinning, want het is onze NATO partner, en onze EU partner, want ze zitten in allerlei overleggen in Brussel, en onze handelspartner met een EU douane Unie, en ze zijn onze mede landgenoten?

  Dus maar toegeven dat er nu 180 journalisten in de cel zitten dus, en dat ze zelfs erger zijn dan China met 44 journalisten in de cel, maar erop hameren dat China kut is en Turkije een democratie. Dan pakken demense het wel, zo van, ach, zie je, Turkije en wij zijn met onze “”democratie” echt wel superieur hoor. Doe journalisten zijn eigenlijk ook kut, want met die Telegraaf “werd het ook eens tijd”.

  Maar China, wil je die vergelijken met Turkije, dan moet je wel ook wegen op de bevolking.
  Dus 1415/82 miljoen = 17,2 * 180 = 3106 journalisten in de kerkers, als er evenveel Turken als chinezen zouden rondlopen.
  Daar Turkije op politiek, economisch en militair vlak best bij de EU sfeer gerekend kan worden, is de EU dus het grootste totalitaire schijthuis in de wereld.

  God zei dank hebben we Reuters, die de statistieken zo kan verkloten, dat we toch superieur zijn
  (Ik chargeer om het relatieve van dat soort cijfertjesgelul maar te pogen verduidelijken.)

  Like

 2. India, waar een buschauffeur ze bus nog aan de kant voor zet om mee te doen met 10 man, om achterin ze bus een klein meisje te verkrachten, en vervolgens af te leveren ergens op een vuilnisbelt na het kind vermoord te hebben.
  En dan na afloop rustig verder ze route rijd om ’s avond een vorkje te prikken met ze gezin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s