Nieuw

Het is zover: AfD-parlementsleden dienen strafrechtelijke aanklachten in tegen veerboot-ngo’s

Op verzoek van parlementariër Petr Bystron zal de AfD-Fractie morgen de vier grootste Duitse vluchtelingen-ngo’s strafrechtelijk vervolgen wegens “binnensmokkelen van buitenlanders”, overeenkomstig §96 van het verblijfsrecht: Tegen SOS Mediterranée en Sea-Watch (beide Berlijn), Sea-Eye (Regensburg) en Mission Lifeline (Dresden).

“Met een gevangenisstraf van drie maanden tot vijf jaar wordt … gestraft die … hulp biedt aan (illegaal binnenkomen) en … herhaaldelijk optreedt of ten gunste van meerdere vreemdelingen optreedt”, zegt het daar. Hoewel het Middellandse Zeegebied volgens juristen geen Duits grondgebied is, is het Duitse strafrecht niettemin van toepassing als het gevolg zich in Duitsland voordoet, d.w.z. als de smokkelaars willen dat de migranten die zij vervoeren het Duitse grondgebied bereiken, wat in de meeste gevallen de bedoeling is.

Meestal rechtvaardigen de NGO’s hun gedrag door te zeggen dat de “geredden” in “nood op zee” verkeren, ook al zijn ze bewust in de smokkelschepen geklommen en worden slechts een paar kilometer voor de Libische kust opgepikt. In dit geval zouden de NGO’s echter op grond van het zeerecht verplicht zijn de geredde personen naar de dichtstbijzijnde veilige haven te brengen, bijvoorbeeld naar Sfax in Tunesië of naar een veilige haven in Libië, waar de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, dinsdag overeenstemming heeft bereikt over uitgebreide samenwerking met de autoriteiten en de kustwacht.

Tegelijkertijd bood de linkse deelstaatregering van premier Michael Müller in Berlijn aan om de 234 illegale migranten aan boord van het schip “Lifeline” in Duitsland op te nemen, dit na de sluiting van de Italiaanse havens en het schip dagenlang voor de kust van Malta dreef. “De vergelijking tussen Salvini en Müller laat duidelijk zien hoe het probleem van de ‘vluchtelingencrisis’ zich aan Duitse zijde heeft ontwikkeld,” zei AfD-voorzitter Petr Bystron in de Commissie buitenlandse zaken. “Met de juiste politieke wil om grenzen en wetten te beschermen, was dit ons alles bespaard gebleven”.

Petr Bystron kondigde aan dat hij morgen in Augsburg een aanklacht zal indienen met de handtekeningen van 42 leden van de AfD-fractie. “Het is hoog tijd dat Duitsland als laatste land in Europa terugkeert naar een beleid van veilige grenzen,” zei Bystron.

De Regensburgse activistengroep Sea-Eye heeft haar missie nu in de ijskast gezet. In een verklaring van 28 juni werd gesteld:

“Vanwege de onduidelijke situatie met betrekking tot de maritieme status van ons schip, moet de komende MSF18/09 missie helaas worden geannuleerd. Wij zijn met name bezorgd over het feit dat onze bemanningsleden te allen tijde op volle zee kunnen worden tegengehouden en gecontroleerd door de Libische veiligheidstroepen. Dankzij een verzoek van Bündnis 90/Die Grünen aan de Bundesregering weten we dat er een proces loopt tegen Sea-Eye e.V. in Tripoli. Maar waar het hier om gaat, is ons niet bekend. We nemen dit zeer serieus omdat twee bemanningsleden al aan wal zijn gebracht door Libische milities.”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/28/es-afd-abgeordnete/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Het is zover: AfD-parlementsleden dienen strafrechtelijke aanklachten in tegen veerboot-ngo’s

  1. Claasje Kater // juni 29, 2018 om 14:00 //

    En hoe zit dat met die (valse) nederlandse vlag?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s