Nieuw

Google verwijdert ei uit de salade emoji om meer “inclusief” te zijn voor vega-nazi’s

De politiek correcte wereld heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Moet google echt een ei uit hun salade emoji verwijderen om veganisten tegemoet te komen? Dat is absurd!

Inclusief zijn

Het idee om politiek correct te zijn heeft nieuwe records van absurdisme gebroken. Als bepaalde liberale houdingen al niet belachelijk genoeg waren, hebben ze zeker dat niveau nu bereikt. Google verwijderde een ei uit hun salade emoji, zodat veganisten zich ook betrokken voelden. Is dat echt nodig? We hebben het hier over emojis. Waarom moet de liberale wereld emojis nemen en er zoiets ernstigs van maken?

Waar zal het eindigen?

Het is prachtig om verschillende soorten mensen met verschillende overtuigingen in één land te hebben. Amerika is een prachtige plek! Maar iedereen moet in staat zijn om zijn eigen waarden te hebben zonder die waarden aan anderen op te leggen. Wat er met de emoji’s is gebeurd, is van de zotte. Zijn mensen echt beledigd omdat er een ei in een salade-emoji is? Ja, het is waar – sommige mensen eten eieren! Het is toegestaan ​​en het is geen misdaad. Maar omdat Google het ei moest verwijderen om ‘inclusief’ veganisten te zijn, konden veganisten hun gedrag gewoon opleggen aan de rest van Google emoji-gebruikers. Dat is slechts een nieuw dieptepunt voor de politiek correcte wereld. Het zijn gewoon emoji’s. Niemand dwingt een veganist om een ​​salade te eten met een ei erin.

In een poging om het punt van de absurditeit van de situatie te illustreren, zegt Liz Wheeler: “Ik wilde net voorstellen dat ze de pinda-emoji verwijderen voor degenen onder ons die allergies zijn voor pinda’s. Dat is een echte trigger. ”

Waar zal het eindigen?

Bron:

https://israelunwired.com/google-removes-egg-from-salad-emoji/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Google verwijdert ei uit de salade emoji om meer “inclusief” te zijn voor vega-nazi’s

  1. Sicko’s zijn het, heb er geen andere woorden voor.

    Like

  2. Dit komt er nu van als je al die idioten, van travestieten tot veganisten, tegemoet komt. In no-time dwingen ze jou hun absurde wereld op. Je geeft ze een vinger en ze vreten je levend op. Ik zie heropvoedingskampen voor mijn ogen verschijnen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s