Nieuw

Feitelijk overtuigen (2)

Nu de grote vakantie in aantocht is, zijn we bij nageltjes uiterst verheugd iedereen te kunnen melden dat “Feitelijk Overtuigen, het overreden van supporters van islam” te verkrijgen is als E-boek en afdrukbare PDF.

En dit op de website van het Centrum voor de Studie van de Politieke Islam Internationaal, in ruil voor een schenking van 3,9 dollar, of het formidabele bedrag van 3.4 Euro.

Veel minder dus dan één nummertje van Humo of Knack, maar een wetenschappelijk, maatschappelijk en politiek uiterst  kostbaar boek van 86 pagina’s dat de loop van de wereldgeschiedenis zal gaan veranderen.

Wij willen uw leesgenot niet verminderen door nu al te veel details prijs te geven. Maar toch een korte omschrijving zodat je het uitzonderlijk belang van dit werk beter kan inschatten.

Lucky 9, Nageltjes >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Feitelijk overtuigen (2)

  1. Kan ongelezen bij het oud papier.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s