Nieuw

Erdogan als verkeersbelemmering

Foto: Screenshot/Twitter

De “WAZ” heeft op Twitter een foto gevonden die bewijst dat in ieder geval het Ruhrgebied al stevig in Turkse handen is.

Een groot spandoek met de afbeelding van Erdogan heeft het verkeer in Duisburg belemmerd en de politie ter plekke opgeroepen. Het spandoek zou de doorstroming van het verkeer hebben belemmerd, maar dat interesseert een echte Erdogan-fan natuurlijk niet. Die staat boven de wet, in ieder geval in Duitsland. Zo gedraagt men zich als de nieuwe baas in het huis van Duitsland.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/28/erdogan-als-verkehrsbehinderung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Erdogan als verkeersbelemmering

 1. trebor2110 // juni 28, 2018 om 23:38 //

  benzine !!!!!

  Like

 2. trebor2110 // juni 28, 2018 om 23:39 //

  Like

 3. trebor2110 // juni 28, 2018 om 23:42 //

  Like

 4. Like

 5. Duchesne // juni 29, 2018 om 09:26 //

  Tsja, in Eindhoven heeft men ook een oplossing om een probleem niet te hoeven benoemen maar het wel te kunnen uitsluiten, een stukje openbare weg kan nu enkel door middel van een pasje worden gebruikt, wel voor uw veiligheid maar ze schrijven het dus nergens, de term “zwartrijders” is de vlag die de lading dekt. En dat is dan ook gelijk de enige verwijzing naar waar het probleem ligt.
  Racisten vind ik ze daar in Eindhoven bij het ED, het woord “zwartrijder” zal ongetwijfeld gaan verdwijnen, het woord zwartwerker hoogst waarschijnlijk niet, maar goed, dat is dan misschein ook wel weer logisch…

  Hypocriet: JA !
  Bewijs van falende multicultie: JA !
  Lost het iets op: Ja, iets, 100 meter die relatief veilig is, geen negerts meer met bivakmutsen die de perrons op rennen of groepen rifbewoners die nu 50 meter verder iedereen lastig kunnen vallen.
  Het siert het Eindhovens dagblad dat men zo ontzettend naukeurig alle info over allachtone probleem vermijd, maar goed, het zegt ook iets over de redactie aldaar…..lafaards en huichelaars die de boel verdraaien en verzwijgen.

  https://www.ed.nl/eindhoven/poortjes-station-eindhoven-deze-zomer-dicht~a892e599/

  En zo komen er steeds meer hekken in het straatbeeld, moet je straks een pasje hebben om nog ergens ter mogen komen en zo komen we terecht in een open concentratiekamp. Het Eindhovens dagblad is er stil van…maar goed, de Wegener groep is ook gewoon onderdeel van de beleggings portefuille van huis Saoed. En wiens brood men vreet….

  Ik vind dat dit soort maatregelen niet het probleem aanpakt maar het probleem juist cultiveert, en dat er een valse vorm van veiligheid word gecreeerd op de perrons.
  Pas als het probleem word aangepakt los je iets op, nu is het enige resultaat dat er weer een stukje vrijheid, dit keer tastbaar word ingeperkt. En dit gebeurd overal, sluipend.

  De gevolgen van jarenlang wanbeleid en een totaal verneukt wereldbeeld van lieve zielige zwartjes en o zo aardige mislams bij zowel Links terroristen als de geldmensen van de VVD.
  Sorry, geld is leuk en het is fijn als mensen blij zijn jou als politicus met onze portomonee te zien zwaaien maar ik denk dat leven in veiligheid en voorspoed toch een tree of tig hoger staat op de evolutie ladder….
  Ons leven en welzijn word ZEER ernstig bedreigd door deze lieden, maar door de versnippering van maatregelen en de leugens die de pers er aan vast hangt valt het niet op, tot ze al die zaken gaan koppelen….

  ….en dan word je op een dag wakker en je komt tot de ontdekking dat je het pasje om je voordeur uit te mogen niet meer kunt betalen….met dank aan je gemeenteraad en je lokale pers/sufferdje, die jou jarenlang onwetend en stom hebben gehouden.

  Word WAKKER ! En schop je buren wakker !

  Jou boodschap is beter op zijn plaats lokaal dan nationaal, want nationaal bestaat bij de gratie van lokaal.

  Like

 6. polderboy // juni 29, 2018 om 10:41 //

  Volgens Aboutaleb hebben toeter Turken die het verkeer vastzetten: “Recht op manifestatie.”
  Verder is hij de baas, zegt hij, want als het verkeer vastzit, overlast wordt veroorzaakt met toeteren, en een onaangekondigde manifestatie wordt gehouden, dan deelt hij boetes uit.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2233835/turk-mag-in-rotterdam-toch-stemmen

  Wat ik weet, is als het bestuur, dus de burgemeester, het niet redt met preventieve maatregelen, dat de politie dan over gaat op gebruik van repressieve maatregelen, dus boetes.
  Maar dan is het leed al geschied.

  Echter, als salafist is Aboutaleb als hoofd van de stad wel de sultan over alle Rotterdamse moslims en de ongelovige honden daar,.
  Maar goed, die sharia wetten gelden pas over een paar jaar daar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s