Nieuw

Zwarte ober vertoonde zijn penis aan 6-jarige: “Ik dacht dat het kind nieuwsgierig was naar mijn huidskleur”

Foto: De veroordeelde. Bron/Auteur: FriaTyder

Zweden – De 41-jarige Afrikaan ontblootte zich voor een zesjarig kind in een café waar hij toen ter tijd zijnde werkte. Hij werd vrijgesproken door de rechtbank, die van mening was dat zijn verklaring dat het kind “nieuwsgierig was naar mijn huidskleur” volkomen acceptabel was. Maar nu is de potloodventer door het Hof van Beroep veroordeeld wegens seksuele intimidatie – en komt weg met paar honderd euro boete.

De ober was op 11 mei 2017 in arbeidsdienst in een café in Sollentuna toen een vrouw met twee kinderen arriveerde.

Toen de vrouw bij de kassa stond, zag ze dat de Gambiaan zijn penis toonde aan een van haar kinderen.

Tijdens het politieverhoor heeft het getroffen kind, dat door de Attunda rechtbank wordt beschreven als een “hen” (Zweeds genderneutraal persoonlijk voornaamwoord als vervanger van han (hij) en hon (zij)), verteld dat de Afrikaan eerst zijn trui omhoog trok en zijn maag liet zien. Daarna maakte hij zijn broek open en liet zijn penis zien.

De man verdedigde zich later met de bewering dat hij “slechts” een deel van zijn penis aan het kind had laten zien omdat de zesjarige “hem vroeg” om dit te doen.

“Ik dacht dat het kind nieuwsgierig was naar mijn huidskleur,” verklaarde hij.

Attunda rechtbank ging volkomen op de lijn van de Afrikaan en sprak hem vrij op basis van zijn eigen verklaring.

“[De Gambiaan] heeft alleen een deel van zijn penis laten zien omdat [Privacy AA]  nieuwsgierig was en deze wilde zien als gevolg van zijn huidskleur. [De Gambiaan] kan onder deze omstandigheden niet verantwoordelijk worden gehouden voor het ongenoegen dat het bij [Privacy AA] opwekte. De aanklacht wordt daarom geseponeerd”, schreef de rechtbank.

De hogere rechtbank is echter een andere mening toegedaan:

“Dat onder deze omstandigheden een volwassene zich ontbloot voor een jong kind is volgens het Hof van Beroep typisch gezien een handeling die onbehaaglijkheid veroorzaakt bij een kind, ongeacht of het kind zelf het initiatief heeft genomen om de volwassene zichzelf te laten ontbloten of niet”, schrijft het Hof van Beroep.

De man is een Gambiaanse staatsburger. Hij was eerder getrouwd met een Zweedse vrouw, geboren in 1954, voordat een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding in april 2016 werd ingediend. Tegenwoordig is hij met een andere Zweedse vrouw getrouwd, geboren 1979.

De Afrikaan is door het Hof van beroep wegens seksuele intimidatie veroordeeld tot 4200 kronen (420 euro) aan boete. Hij moet ook een schadevergoeding van 80 euro aan het slachtofferfonds betalen. Het kind ontvangt echter geen schadevergoeding.

Bron:

http://www.friatider.se/servit-r-visade-sin-penis-f-r-sex-ring-t-nkte-att-barnet-var-nyfiket-p-min-hudf-rg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zwarte ober vertoonde zijn penis aan 6-jarige: “Ik dacht dat het kind nieuwsgierig was naar mijn huidskleur”

 1. paulzwueste // juni 27, 2018 om 20:23 //

  Afhakken die penis!!!

  Like

 2. Feniks // juni 27, 2018 om 20:35 //

  Oh ja en dan toon je I.p.v. je arm je geslachtsdeel.

  Ik heb gehoord dat negers statistisch gezien een gemiddeld IQ van 75 hebben, maar ZO dom is geen enkele neger,
  wel opportunistisch zo te horen.

  Like

 3. Vrouwelijke rechters?
  De 41 jarige zwarte potloodventer was eerder getrouwd met een 64 jarige Zweedse. Fan van Macron waarschijnlijk.

  Like

 4. templars2017 // juni 27, 2018 om 23:00 //

  Gambiaans staatsburger ,per direct terug naar af , kan ie in het warme klimaat zonder broek rondlopen ,scheelt een hoop gedoe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s