Nieuw

VS bevriest bijstand aan Palestina

Screenshot Ruptly

De Verenigde Staten hebben hun steun aan de Palestijnse Autoriteit (PA) stilzwijgend bevroren in afwachting van een herziening, zo heeft i24NEWS vernomen.

De manoeuvre komt twee maanden nadat het Congres de Taylor Force Act overging, die poogde de PA te dwingen om zijn ,,pay-for-slay” beleid van het betalen van toelagen aan veroordeelde terroristen in Israëlische gevangenissen en aan de families van dode terroristen te beëindigen.

De wet schrijft voor dat de Amerikaanse steun aan de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook “die rechtstreeks ten goede komt aan de Palestijnse Autoriteit” wordt opgeschort, tenzij de minister van Buitenlandse Zaken verklaart dat de Palestijnse Autoriteit aan vier voorwaarden heeft voldaan: beëindiging van deze betalingen aan terroristen, intrekking van wetten die deze compensatie toestaan, het nemen van “geloofwaardige maatregelen” om een einde te maken aan het Palestijnse terrorisme, en “het publiekelijk veroordelen” en onderzoeken van dergelijke gewelddaden

Het werd vernoemd naar de veteraan van het Amerikaanse leger die in maart 2016 in Jaffa werd vermoord door een Palestijnse terrorist bij een aanslag waarbij elf mensen gewond raakten. een commissie voor buitenlandse betrekkingen van de Senaat vertelde i24NEWS: “Naar wij hebben begrepen, is de financiering van de Westelijke Jordaanoever en Gaza door de VS opgeschort in afwachting van een herziening door de regering.

Bron:

https://www.i24news.tv/en/news/international/international/177909-180624-exclusive-us-freezes-palestinian-aid-budget

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on VS bevriest bijstand aan Palestina

  1. Nederland moet de geldkraan naar de Palestijnse gebieden per direct dichtdraaien. Het is van de zotte dat de Nederlandse belastingbetaler het terrorisme van de Palestijnen mede financiert.

    Like

  2. Belgie is even dom, de belastingbetaler zal er ook voor meedraaien. Het schaamlapje, geld voor de scholen in Gaza!

    Like

  3. We betalen gewoon verder want we hebben niet voor niets 2 Ministers op die Uitdeelpost zitten. Wat denk je wat er gebeurt als Kaag bij haar man aankomt met de boodschap van je krijgt geen stuiver meer schattie?

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. VS bevriest bijstand aan Palestina — | OOSTDUINKERKE : JEZUS LEEFT!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s