Nieuw

Pechtold schopt zijn zwangere neukdingetje uit zijn wiphouse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Pechtold schopt zijn zwangere neukdingetje uit zijn wiphouse

 1. Sneue kerel, die Pechtold. Vraag maar aan zijn ex, Froukje Iedema.

  Like

 2. Die ex veilingmeester en tevens oplichter van de Nederlandse Staat en Belasting Dienst Priet en lucht pratende nagemaakte Heer van Stand Ollie B Bommel -Pechtold heeft onder tussen meerdere criminele activiteiten gepleegd en word door de D666 rechters telkenmale onschuldig bevonden tot zelfs zijn echtgenote en vriendin,veroordeel deze man naar gepleegde misdaden en zet hem in een cel met PVV-ers.

  Like

 3. paulzwueste // juni 27, 2018 om 20:34 //

  Hoe hij de banden met zijn ZWANGERE vriendin verbrak!
  De vuile smerige schoft!!!

  Like

 4. Duchesne // juni 27, 2018 om 22:01 //

  En Anne uit het noorden moet nu weer voor de klas…nu met vier kinderen te voeden, ze zal wel alimantatie krijgen in de vorm van vakantieweekjes in een appartementje in Scheveningen.

  Ze is partijgenoot hoewel ze nu niet meer van de partij geniet. Ach, straks kan ze kleine Pechtold aan zijn klootjes ophangen en er Pinata mee spelen, dat dan weer wel.

  En tsja, medelijden zou ik niet hebben, ze heeft feitelijk haar eigen Fucature gemaakt….goes around, comes around,

  Like

 5. skeeter // juni 28, 2018 om 04:06 //

  Iemand heeft in ieder geval een pech hol

  Like

 6. En Anne uit het noorden moet nu weer voor de klas…nu met vier kinderen te voeden………………..is fout, ze heeft er al vijf………………maar of de laatste tweeling ook van haar eerste man is, betwijfel ik………. gezien de foto’s op Faceboek…………lijken in de verste verte NIET op Anne of haar (ex)man…………geen greintje………… Ik ken Anne nl persoonlijk…..toen ik het de eerste keer las en hoorde heb ik Anne een PBtje gestuurd wat ze in godsnaam moest met die GLIBBERAAL……………en daar was Anne NIET van gediend, dus ze gooide mij fan Faceboek af……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s