Nieuw

Nederland neemt 20 migranten Lifeline op

VALETTA – Nederland vangt maximaal twintig van de ruim 230 migranten op die sinds vorige week vastzitten op het schip de Lifeline op de Middellandse Zee. Dat bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De premier van Malta liet eerder weten dat Nederland samen met zeven andere Europese landen had beloofd opvarenden van de Lifeline op te nemen. Het schip van de Duitse organisatie Mission-Lifeline heeft zes dagen vrijwel stilgelegen op de Middellandse Zee in de hoop een Italiaanse of Maltese haven te mogen binnenvaren. Malta gaf uiteindelijk groen licht.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2225550/nederland-neemt-20-migranten-lifeline-op

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Nederland neemt 20 migranten Lifeline op

 1. Dat is heel prettig voor die afrikanen. Hoeven ze niet eens door Europa te sjouwen op weg naar de subsidies, hoppa, het vliegtuig in en hun kostje is gekocht. Dat gaat groot nieuws worden in smokkelaarskringen.

  Like

 2. Dat blijven er natuurlijk geen 20 als de rest geen zin heeft om ze op te nemen.
  Nederland kenende.

  Like

 3. Wanneer houdt dit nu eens op?

  Like

 4. Like

 5. @Lisa // juni 27, 2018 om 16:24

  Op het moment dat een Nederlander het lef heeft om Rutte aan een hijskraan te hangen.

  Like

 6. Hopen dan maar dat die 7 regeringen heel snel gaan vallen en een regering a la Italië krijgen. Maar dat zal wel niet met dat stomme stemvee.

  Like

 7. die 20 zullen er weldra 200 zijn…………….en dat hebben ze in die zgn.minitop ff bekokstoofd, dus zo mini was die top niet…………….Smerige huichelaars !!!!!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 8. jackvanderveen // juni 27, 2018 om 20:45 //

  Hoeveel worden er door Roemenië en Bulgarije opgenomen? Daar ben ik veel meer benieuwd naar.

  Like

 9. En als de ‘Lifeline’ dan vervolgens iedereen op Malta heeft ontscheept,……….gaat ’t weer snel terug om een nieuwe voorraad dobbernegers te “redden”.
  En dit houden ze vol net zolang tot Afrika ‘leeg’ is ofzo…??
  En die smokkelaars in de zandbak,……lachen zich de ‘ballen uit de broek’.
  ‘ t Is een heel vies spelletje wat gespeeld wordt, en voor verschillende groepen een verdienmodel incluis de zg ‘reddingsschepen’……..tenzij die laatsten van de (zee)wind leven.

  Terwijl deze ‘taxicentrale’ die we nu zien in de Middellandse Zee snel beëindigd zou zijn op het moment dat alle Europese landen aan de Middellandse Zee eensgezind hun havens zouden sluiten waardoor de wanorde op deze ‘heen en weer bootjes’ vanzelf toeslaat onder de desbetreffende ‘passagiers’ en de bemanning vervolgens van arremoede terug richting Afrika zou vertrekken.

  Is voorgaande ‘politiek correct’? Absoluut niet! (moet het ook niet zijn, want dan werkt niets meer)
  Pragmatisch dan? Yep!

  Like

 10. templars2017 // juni 27, 2018 om 23:12 //

  Bij ons worden er ook 15 opgevangen,wie gat de reis van Malta naar hier betalen ? juist…..

  Like

 11. Dat worden er spoedig meer dan 20.
  Is allemaal in het geniep bekokstoofd door de eu landen.

  Like

 12. Claasje Kater // juni 28, 2018 om 09:46 //

  Het was zo eenvoudig, Libie is toch dichterbij dan NL, maar ja politici en logica zijn twee dingen die niet verenigbaar zijn. Kijk maar naar het klimaatcircus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s