Nieuw

Lifeline: Francken stimuleert de mensensmokkel die hij zelf zegt te bestrijden

“Opnieuw gaapt er een ravijn tussen de stoere woorden van Francken en zijn beleid.” Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op de beslissing van de staatssecretaris om 15 migranten van het NGO-schip Lifeline op te nemen in België.

“Blijf er weg jullie maken het alleen maar erger” en “Ze zullen niet verzuipen. Ze zullen gewoon stoppen met vertrekken. We moeten ze uit water vissen en terugsturen naar Noord-Afrika. NGO’s stimuleren smokkel in plaats van ze tegen te gaan.”

Het zijn de letterlijke woorden van Francken in maart 2017 nadat NGO-boten opnieuw migranten naar Europa hadden gebracht. Factcheck juni 2018: Francken laat opnieuw 15 migranten naar België overkomen nadat ze door het NGO-schip Lifeline naar Europa werden gebracht.

Vlaams Belang >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Lifeline: Francken stimuleert de mensensmokkel die hij zelf zegt te bestrijden

  1. paulzwueste // juni 27, 2018 om 20:24 //

    Die Francken schijnt ’n smerige landverrader te zijn…

    Like

  2. Holle woorden van een Eurofiel,Nee zeggen en Ja doen.Namaak Belg zal wel uit Wallonie komen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s