Nieuw

“Laat mijn man met rust!”: Amerikaanse minister poeiert Soros-activisten af

Een video die momenteel op de sociale media circuleert laat zien hoe de Amerikaanse transportminister Elaine Chao haar man verdedigt – Republikein Mitch McConnell – tegen een groep linkse activisten.

De video werd op maandagavond opgenomen toen de politicus een middagdiner in Washington verliet.

De linkse activisten vertegenwoordigden, volgens RT, een organisatie die wordt gefinancierd door George Soros en zich inzet voor “open grenzen”. Ze eisten te weten te komen waarom Mitch McConnell, de leider van de Republikeinse meerderheid in de Senaat, “families scheidt” aan de grens.

Elaine Chao, zelf transportminister, probeert haar man te beschermen tegen de door Soros gefinancierde activisten.

– Laat mijn man met rust!, herhaalt ze telkenmale.

De achtergrond is dat de media in de Verenigde Staten een gigantische hetze hebben opgestookt rond de hardere positie van Trump tegen illegale immigranten. Het nieuwe beleid heeft ertoe geleid dat immigranten die illegaal de Verenigde Staten binnenkomen in hechtenis worden genomen in plaats van, zoals eerder, op vrije voeten worden gesteld. Dit heeft ertoe geleid dat kinderen en minderjarigen die met volwassenen zijn meegekomen in sommige gevallen zijn gescheiden van de volwassenen en door de autoriteiten worden verzorgd.

De mediacampagne heeft ertoe geleid dat Trump is terugkrabbelt en de scheidingen heeft stopt, maar verschillende leden van de regering zijn getroffen door de haatcampagne. Secretaris van het Witte Huis Sarah Sanders is onlangs uit een kroeg gegooid en Kirstjen Nielsen, minister van Binnenlandse Veiligheid, werd onlangs door een linkse meute verjaagd die haar zag in een Mexicaans restaurant in Washington.

Congreslid Maxine Waters van de Democraten riep zondag haar aanhangers op om “menigten te creëren” en “terug te slaan” tegen leden van de Trump-regering wanneer ze deze in restaurants of bedrijven zien, schrijft RT.

Donald Trump reageerde op Twitter door de Afrikaans-Amerikaanse congresvrouw te benoemen als een”een buitengewoon laag IQ-persoon”.

Bron:

http://www.friatider.se/l-mna-min-man-i-fred-usa-minister-ryter-ifr-n-mot-soros-aktivister

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on “Laat mijn man met rust!”: Amerikaanse minister poeiert Soros-activisten af

 1. skeeter // juni 27, 2018 om 18:02 //

  Trump hoeft altijd maar een klein beetje brandstof op het vuur te gooien via Twitter en de pers en linkse meute staan onmiddelijk in lichterlaaie

  Like

 2. Duchesne // juni 27, 2018 om 21:48 //

  Eigenlijk typisch, de kiezers van de ene partij accepteren democratische stembus gang, de kiezers van de andere partij gebruiken geweld als hun partij verliest….is democatie eigenlijk niet gewoon een grote farce?

  Liked by 2 people

 3. Juanito // juni 28, 2018 om 18:39 //

  Die zg. democraten zijn slechte verliezers, weinig democratisch gezind ook. Opruimers, hitzers, loosers. Jullie kandidaat was niet goed genoeg en heeft de verkiezingen verloren, anderhalf jaar geleden alweer. Zoek een goede psycholoog voor geestelijke bij en wordt volwassen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s