Nieuw

Farmlands – Documentaire over Zuid-Afrika

Nooit lees je er wat over in de leugenmedia, nooit zie je er wat van op het propagandakastje. Want hee, het zijn blanken. En blanken zijn slecht, blanken moeten dood, en onze marxistische landgenoten juichen het heimelijk toe.

In Zuid-Afrika vindt een witte genocide plaats. Negers die blanken afslachten en uitmoorden tot er geen blanke meer over is en Zuid-Afrika net zo’ n shithole is als al die andere landen waar negers het voor het zeggen hebben.

Zuid-Afrika is hét voorbeeld wat ons als blanken te wachten staat als we een minderheid in ons eigen land worden. Het peace en happiness sprookje van linkse hippies is gelul, de wereld is geen bloemenperk, maar een slagveld. Dat is het altijd geweest, ondanks tijdelijke vreedzame co-existenties, en zal het ook nog wel even blijven.

De genocide in Zuid-Afrika wordt doodgezwegen, want we mogen niet weten wat de ‘elite’ ook met ons voorheeft.

Farmlands:

 

Thank you for watching! Please share to spread the word.

Website: https://laurensouthern.net
Twitter: https://twitter.com/Lauren_Southern
Facebook: https://www.facebook.com/LaurenCSouth
Instagram: https://www.instagram.com/laurencheriie/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s