Nieuw

Erdogan-kiezer in Nederland: we zijn hier nu al de baas, dit is Turkije

Turken in Amsterdam vieren Erdogan's overwinning. Screenshot YouTube

Integratie-experts maken zich zorgen over de alsmaar toenemdende anti-Nederlandse houding van de Turkse samenleving in het land, meldt De Telegraaf.

De krant interviewde verschillende Turken na de verkiezingsoverwinning van Erdogan en sommigen zeiden schokkende dingen.

– Wacht erop. We zijn hier nu al de baas. Kijk om je heen, dit is Turkije, we blijven groeien in Nederland, zegt een jonge Turk in Amsterdam.

-Dit is wat je hebt toegestaan, alles is hier mogelijk. Als je mensen voordelen biedt, moet je niet zeuren over mensen die er gebruik van maken, zegt een Turkse vriend van de man.

– Erdogan is goed voor ons, omdat hij voor ons opkomt. Hier worden we behandeld als tweederangsburgers, daarom voel ik me hier niet thuis, zegt een andere man, Omer genaamd.

Van de Turken die in Nederland mochten stemmen, stemden zo’n 70% op Erdogan.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/erdogan-voter-in-the-netherlands-we-are-already-the-boss-here-this-is-turkey/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

25 Comments on Erdogan-kiezer in Nederland: we zijn hier nu al de baas, dit is Turkije

 1. Als je je als turk hier niet thuis voelt, wat let je dan om naar je leuke dictator in Turkije te gaan en daar dan ook te blijven.

  Like

 2. Gewoon opzouten. Maar daar krijgen ze geen gratis geld. En ga je heel wat langer achter de tralies als je gesnapt wordt op feiten zoals ze die hier begaan.Marokkanen roepen het ook steeds. Binnenkort is er oorlog en wij gaan winnen van de Nederlanders. Worden we nu echt nog niet wakker genoeg.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juni 27, 2018 om 21:55 //

  Even wat anders D- E reclame met een fucking hoofdoek er in niet om aan te zien

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // juni 27, 2018 om 21:56 //

  Vandaag liepen twee Marreekanen met pistool in heupholser door het drop. We gaan de politie niet meer bellen, heeft nul komma nul nut.
  Turken en Marrekanen zijn hier nu de baas, politie is nu de focus naar de autochtoon aan het verleggen, en als ze genoemde groepen in het vervolg uit de statestieken houden door geen pv meer op te maken is Nederland op papier weer een heel stuk veiliger geworden.

  Hoe schrijf je “Nederland” eigenlijk in het Turks? Turkilandia misschien…

  Like

 5. templars2017 // juni 27, 2018 om 22:56 //

  Wat de telegraaf schrijft is in feite al oud nieuws ,”zorgen om anti Nederlandse houding” komt ervan als je al ziende blind door het leven gaat ,maar ze hebben wel meegewerkt aan hetgeen nu te duidelijk wordt om het nog weg te stoppen ,dit is gebeten worden door je eigen luizen.

  Waarom wilde die turk presidentiele macht? niet om Turkije te verbeteren in ieder gevel.

  Het gevaar staart ons in de ogen en merendeel ziet of wil het niet zien. De Lira devalueert met de dag , als een staat geen uitkomst meer ziet is oorlog een ideaal middel om een tabula rasa te maken en een nieuw begin te forceren.

  Oorlog zal niet zijn zoals iedereen het zich voorsteld ,het zal een assymetrische oorlog zijn waar iedere burger of soldaat of slachtoffer zal zijn ,de vijand zit in onze samenleving ,het is enkel nog af te wachten in welk land de pleuris eerst zal uitbreken ,maar het zal zich verspreiden als een inktvlek ,vergeet niet de turken hebben niets ,niets te verliezen ,en die megalomane gek wil zijn neo- ottomanse rijk ,het stuk in Syrië en Irak is bijna vervolledigd

  Dan is het aan Europa en hij zal niet moeten stoppen aan Oostenrijk zoals in 1683 .

  Alle moslims verenigd onder Turkse leiding om een gemeenschappelijk doel te bereiken nieuw veroverd gebied waar ze al eeuwen van dromen en voorheen telkens hun tanden op stuk hebben gebeten ,Europa.

  Onze defensies kunnen een dergelijk gebeuren niet aan ,te meer dat ze reeds voor een deel geinfiltreerd zijn door de soort die aan de poorten staan.

  Nog een teken is dat de beursen heel nerveus zijn ,in de laatste week gingen ze practisch allemaal naar beneden…….

  D

  Liked by 1 persoon

 6. Turken, Arabieren, Afrikanen en Nederlanders tegen elkaar… Nederland wordt steeds kleiner en vol tuig en mijn koopwoning is straks niks meer waard. Ik (en veel anderen) ben totaal opgelicht door banken, politiek en cultuurverrijkers. Hoofddoekjes domineren de buurt en ik word gezien als racist.

  Like

 7. Fransdo // juni 28, 2018 om 09:29 //

  Wat heeft de Politiek er toch een ontiegelijke zooi van gemaakt hier in Nederland. En met burgemeesters zoals Halalsema in Amsterdam wordt de boel er echt niet beter op.

  Overigens Templars, hoezo kan Defensie het straks niet meer aan?

  Die worden straks niet ingezet tegen de Turken maar tegen ons. En dan hebben ze een makkie.

  Like

 8. Duchesne // juni 28, 2018 om 11:06 //

  Ons leger word vervangen, Fransdo….komt ene EU leger, zeer waarschijnlijk gaan ze om orde te handhaven werven onder migranten. Geef die een paspoort en geld en heel simpele orders en ze zullen ALLES doen wat er word bevolen.
  Ze zullen letterlijk de straten overnemen in uniform, met wapen en zonder probleem luisteren naar de EU. En al die “trouwe” agenten en soldaten nu, die hebben straks geen werk meer, pensioenen zullen er niet meer zijn over twintig jaar….

  Moet Staphorst dood, morgen voor de koffie is het klaar. Kafirs killen is strijden voor het geloof, en alles wat ze bezitten is rechtmatige buit…tenslotte

  Homo’s van de flats af, eind van de week is er geen homo meer in Europa. Meer gemixte kinderen, de EU legerbrigade moet alle vrouwen in de dorpen die met een G beginnen in maart zwanger maken, de dorpen die beginnen met ene K komt in juni an de beurt, maar het fokprogramma zal doorgaan, al dan niet geforceerd. En vrouwen zullen geen enkele keus hebben, hooguit een Eu toeslag ontvangen omdat ze een kleurling dragen of een boete als het niet lukt…… Verplicht werpen, komt er ook aan.

  Nee, ik zie de toekomst van ons als blanken niet rooskleurig, de waanzin die in de Eu zweeft moet echt snel gestopt worden.

  Like

 9. MGTOW91 // juni 28, 2018 om 12:12 //

  De vijanden bevinden zich duidelijk binnen de landsgrenzen. Wie dit niet inziet is ziende blind!

  Liked by 1 persoon

 10. rotsus1958 // juni 28, 2018 om 12:31 //

  Nou, gelukkig, ben niet alleen met mijn GEDACHTEN!!!!!!!!!!

  Gezien de commentaren hierboven zou ik dan graag een bijeenkomst willen beleggen bij mij thuis, komende zaterdag rond het middaguur!!

  Bij dit weertype zouden we kunnen uitwijken naar de oever van de Maas waar we in alle RUST met elkaar kunnen overleggen wanneer WE gaan beginnen met (op)ruimen van dit tuig, in welke provincie we beginnen, welke middelen we inzetten (niet gelijk alles uit de kast halen natuurlijk), de (terug naar land van herkomst of aanbidding) vervoersmiddelen die we moeten regelen enz enz enz!!

  Zo, eindelijk, hier heb ik lang op moeten wachten, maar nu ik hier de COMMENTAREN zo lees moet het komende zaterdag vreselijk druk zijn maar vrees niet, ik zorg voor voldoende dorstlessers, voldoende eten en snacks en voor voldoende entertainment want na zo’n belangrijke zaken op een zo belangrijke vergadering moet men ook eventjes kunnen relaxen, is ’t niet!!

  Nou, ik hoor én zie dan wel a.s. zaterdag, TOCH, of………toch maar toetsenbordtijger blijven!!!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 11. Willem // juni 28, 2018 om 12:49 //

  Rotsus, waar kan ik me aanmelden?

  Like

 12. Duchesne // juni 28, 2018 om 13:47 //

  tot zaterdag rotsus

  Like

 13. Duchesne // juni 28, 2018 om 13:51 //

  Ik kom.

  Like

 14. rotsus1958 // juni 28, 2018 om 21:08 //

  @Willem, ik zou zeggen, begin gewoon eens met me te mailen!!

  en @ Duchesne, tot zaterdag kerel!! Je bent meer dan welkom

  Gladiator

  Like

 15. Greengo // juni 28, 2018 om 22:25 //

  Fighting the government …

  Like

 16. Geldt ook voor de negerts !

  Like

 17. hoeperdepoep // augustus 26, 2018 om 22:55 //

  toch heeft die kerel wel gelijk we staan hier in nederland alles maar toe dus ….

  Like

 18. hoeperdepoep // augustus 26, 2018 om 23:03 //

  ja westerse mannen..en vrouwen we zullen weer moeten gaan vechten zie wel steeds meer gespierde westerse kerels op de sportschool en als het nodig is kunnen die wel vechten denk ik nou alleen nog geestelijk de knop omdraaien we zijn in oorlog das toch niet meer te ontkennen

  Like

 19. polderboy // oktober 19, 2018 om 21:15 //

  Ik vind het wel grappig dat er nog reacties zijn die het over de politie hebben, die het gezag zouden moeten handhaven. Werkelijk, ik lig in een deuk.

  Like

 20. Zal nog niet meevallen als Ruttes vrienden uiteindelijk de teringzooi moeten gaan opruimen die hun voorman heeft veroorzaakt. Eens komt het besef maar dan is het te laat. En Rutte zit dan al in zijn volgende baantje en roept van daaruit: ‘ich habe es nicht gewusst’

  Like

 21. @Rotsus1958 Hebben jullie een plezierig samenzijn gehad? Dit soort bijeenkomsten doen mij wel een beetje denken aan achterkamertjespolitiek waar men zo op tegen is. Natuurlijk moet er ergens begonnen worden, dus: “Chapeau”.

  Like

 22. Dan moeten die varkens lekker terug gaan .het woord varkens is nog te veel voor deze kakkerlakken.!!!

  Like

 23. Loosveld Geert. // oktober 27, 2018 om 20:25 //

  Wij hebben het zelfde probleem in België, waar we al niets meer te zeggen hebben
  En wij maar zwoegen en belastingen betalen. 😈😈

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s