Nieuw

Christelijk kruis in Husqvarna moet verdwijnen – “Begrijpen jullie niet dat dit ze kan provoceren?”

Bron/Auteur: Samhällsnytt

In de nacht van Nationaldagen (jaarlijkse nationale feestdag op 6 juni) plaatste een kleine christelijke groep in Husqvarna een houten kruis op een heuvel. Na klachten is het kruis nu verwijderd. De vraag van een SVT-reporter (Zweedse staatstelevisie): “Begrijpen jullie niet dat dit ze kan provoceren?”.

Jönköping/Husqvarna wordt meestal de Zweedse bijbelgordel genoemd. Hier verblijft het christelijk geloof veel sterker dan in het seculiere Zweden in het algemeen en in de allochtone gebieden in het bijzonder, waar in plaats daarvan de islam domineert.

Dit heeft echter SVT Husqvarna en andere mainstream media niet gestopt om een ​​grote commotie te creëren over een houten kruis dat iemand op een heuvel had geplaatst. Verslaggevers hebben contact opgenomen met de gemeente die duidelijk heeft gemaakt dat het een misdaad is om een kruis op te zetten en dat men een politieaangifte zal verrichten zodra de “misdadigers” zijn geïdentificeerd. Men heeft ook resoluut aangekondigd dat het kruis zal worden verwijderd.

Op woensdag kreeg wat werd beschreven als het “mysterie van de kruisen” zijn uitleg. De kruizen zijn opgezet  door een kleine christelijke groep in Vätterbygden, die naar de heuvel gaat om daar te bidden tot God.

De leden van de congregatie hebben er moeite mee om te begrijpen dat er zo’n heibel rond het kruis is geweest. Dit is echter een mening die de Zweedse staatstelevisiezender ,SVT Jönköping, zeer vreemd vindt en vraagt zich af of de kruis-opstellers niet begrepen dat de christelijke kruizen zouden kunnen provoceren.

– Ja, maar op hetzelfde moment heb ik er echt moeite mee om te begrijpen waarom het provocerend is om een ​​kruis te zien in een christelijk land, zegt Henrik Larsson, die één van de mensen is achter het kruis-initiatief.

Thomas Bergholm, burgemeester van Jönköping, verklaart tevreden te zijn met het naar voren treden van de, wat hij noemt, “misdadigers” en verklaart grootmoedig dat hij niet zoals hij eerder had vermeld de “misdaad” aan de politie zal aangeven, indien de christelijke groep onmiddellijk zelf het kruis verwijderen.

Bron:

https://samnytt.se/kristna-kors-i-huskvarna-ska-bort-forstod-ni-inte-att-de-kunde-provocera/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Christelijk kruis in Husqvarna moet verdwijnen – “Begrijpen jullie niet dat dit ze kan provoceren?”

 1. Hoe zit het met wederzijds respect, tolerantie en multi-culti dan?

  Like

 2. Wat kinderachtig weer.
  Zoveel mensen zullen er nou ook weer niet door dat bos lopen daar.
  En laat ze lekker bidden op een heuveltje met dat mooie weer, wie heb daar nou last van.
  Nog even, en het is daar verboden om een ketting te dragen met een kruisje er aan, wegens het plegen van een misdaad.

  Maar nooit geweten dat Husqvarna een dorpje of stad was.
  Ik ken het alleen als merk van naaimachines en crossmotoren.

  Like

 3. Tja dus ook de Zweden hebben altijd op de verkeerde partijen gestemd.
  Eigen schuld dikke bult.

  Like

 4. gewoon een serie van die kruizen maken en telkens als er door de politie een verwijderd wordt er zo snel als mogelijk is weer een nieuw plaatsen.
  De aanhouder wint meestal.

  Like

 5. Yvonne // juni 27, 2018 om 16:38 //

  en wij moeten niet mekkeren over moskeen dat mag allemaal maar en o wee als jeer iets over zegt,ik heb een gouden Maria afbeelding aan een kettinkje mag dat nog wel?

  Like

 6. trebor2110 // juni 27, 2018 om 17:01 //

  dan moeten ze eens naar Litouwen gaan , meer dan een miljoen kruizen (zeggen ze )

  Liked by 1 persoon

 7. Weet je waar ze ook redelijk over de piss van gaan ? JN 8:12
  Then spoke Jesus again unto them, saying, I am the light of the world: he that followeth me shall not walk in darkness, but shall have the light of life.

  Zijn wel prijzig maarja is het wel waard kwaliteit zullen we maar zeggen met een mooi duidelijk kruis lmao .

  Like

 8. Duchesne // juni 27, 2018 om 22:24 //

  Geweldig dat de Zweden het christendom eruit gooien, eindelijk een land dat hun oude goden heeft terug gevonden. Weg met al die import sekten, heil Odin, heil Lug…

  Like

 9. templars2017 // juni 27, 2018 om 23:17 //

  Tot zover het recht tot het vrij beleiden van het geloof ,

  Like

 10. Het kruis is het allersterkste religieuze symbool ter wereld en roept reacties op. Het weert ook het kwaad, zie draculafilms. Conclusie : met wie er niet tegen kan is iets mis Het zijn eigenlijk twee planken, Het probleem zit in die mensen

  Like

 11. En hoe zit het dan met ‘het KRUIS in mijn broek’ …??? Kan ik nog een broek aan dan… ???

  Like

 12. Zolang christenen niemand lastig vallen, niet bij je je aanbellen met een verhaal, en verder iedereen met rust laten, vind ik alles wel best wat die gasten bedenken om zich te vermaken.
  wil je lekker met ze alle op een heuveltje gebedjes prevelen, ga je gang.

  Vele denken dat ik iets tegen alle geloven heb. Klopt niet,
  Al geloof je in boskaboutertjes, wat kan mij dat nou boeien.
  Laat mekaar met rust en ga niet evangeliseren en andere verwijten dat ze verdoemd zijn, als het niet willen geloven.
  Dat is wat vaak gebeurd.

  Like

 13. edwin vissers // juni 29, 2018 om 06:43 //

  Met moslims komen de kruisen ook terug ,daar hangen ze mensen aan op ,duizend voorbeelden .veel plezier blanke Jezus haters

  Like

 14. Ergelijk. Die zweedse mensen zijn zo politiek correct geworden dat ze niet meer helder kunnen denken. De duisternis is de islam. Gehoord van een ex moslim die Christen werd. Klipt islam is intolerant, fascistich, liefdeloos, haat en geweldoproepend. Joden.-Christendoders maar ooj van niet moslims en moslims die ‘ gematigd’ zijn aanvallers. Vrouwonderdrukkers, homo ophangers Dulden geen Joden,christenen. Die ze vervolgen vernederen en vermoorden.215 miljoen christenen worden wereldwijd vervolgd waarvan 90.000 van hen zijn vermoord in naam van de islam,door islamfascisten, -terroristen. Ze willen de hele wereld onderwerpen aan het wrede donker wat sharia heet en ons vernietigen. 10 miljoen moslims hebben zich wereldwijd bekeerd tot het Christendom of afvallige geworden. Mag wel meer bekend worden. Zoals al iemand zei. Zet zwijgzaam steeds een kruis terug als er 1 wordt weggehaald.Laat je niet door het islam kwaad leiden. Door zeer perverse, pschopatische l$l moha..d die zelf 600 joden de dood in joeg.Een rammelende koran verzen weggelaten, gewijzigd, toegevoegd, nagelaten. Door islamgeleerden uit vroegere eeuwen al in twijfel getrokken.De islam is de ellende en kwaad in de wereld.

  Like

 15. Velen voegen zich ook bij de islam helaas, Gert. Ze kiezen niet voor Het Licht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s