Nieuw

Blanke man probeert zwarte van verdrinking te redden – zwarte man verdrinkt de blanke man

Een film die onlangs op YouTube is geplaatst laat zien hoe een zwarte man een blanke man verdrinkt die hem probeerde te redden voordat hij zelf ook verdronk.

Een zwarte man probeerde een beetje drijfhout bijeen te rapen uit de rivieroever van de Niagara. Hij wilde het drijfhout verzamelen voor het gebruik om dingen te maken. Nadat hij een paar meter had gezwommen en het drijfhout had bereikt, verloor de man vaart, raakte in paniek en begon te verdrinken.

Een blanke man probeerde tijdens een humanitaire poging hem te redden van een verdrinkingsdood. De reddingspoging eindigde echter met de zwarte man die de blanke man verdrinkt en daarna nog steeds zelf verdronk.

De politie van Buffalo onderzoekt de gebeurtenis, maar het is niet ongebruikelijk dat een drenkeling in paniek zijn levensredder onder water drukt. Dit gedrag is de reden waarom reddingsboeien, touwen en andere uitrusting moeten worden gebruikt voor het redden van drenkelingen.

Bron:

http://www.whec.com/news/buffalo-police-say-2-men-drown-in-niagara-river/4963893/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6972 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Blanke man probeert zwarte van verdrinking te redden – zwarte man verdrinkt de blanke man

 1. trebor2110 // juni 27, 2018 om 18:29 //

  if you cant swim stay out of the water en die redder is stom dat hij niet eerst z,n kleren uit doet .

  Liked by 1 persoon

 2. Alles wat groter en sterker is dan jou moet je lekker laten dobberen in het water.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // juni 27, 2018 om 19:04 //

  Murphy en Darwin doen goed werk hier voor moedertje natuur.

  Like

 4. Claudia M. // juni 27, 2018 om 19:44 //

  Eerste regel BHV (bedrijfshulpverlening), eigen veiligheid eerst! Als je het niet veilig acht, doe je het niet en voor zover al niet onmiddellijk gedaan, bel je de hulpdiensten. Ook als BHV-er en EHBO-er, zien jouw familieleden je graag weer thuis komen.

  Liked by 2 people

 5. jackvanderveen // juni 27, 2018 om 20:40 //

  Een doelpunt gemist van Servië-Brazilië, ook dat nog door die malloot.

  Liked by 1 persoon

 6. Een prachtige metafoor…

  Al die zielige bosnegertjes in Afrika als ook die islamieten in sub-Sahara gaan dood doordat ze zelluf niet in staat zijn hun land of zichzelf te ontwikkelen.

  Ze hebben ons Westerlingen daar kennelijk voor nodig.

  De EU en dus wij, halen ze met honderdduizenden naar binnen in de afgelopen jaren, denkend daarmee “goed” te doen.

  Maar door de absolute cultuurclash met een bijkomend gemiddeld behoorlijk lager IQ van de invasiërs krijgen wij ontzettend veel problemen met die lui en zijn bv onze vrouwen niet meer veilig. Ook wordt het sociale vangnet volledig uitgehold en naarmate de dominantie door hogere aantallen indringers toeneemt, verworden wij autochtonen tot tweederangs burgers in eigen land.

  Eenmaal beroofd van onze vrijheid, cultuur en centjes zullen we -onder druk van tribaal gedrag waarmee die zielige sub-SaharAfrikaantjes zich manifesteren- als gutmenschdhimmies sterven.

  De armoedige “vluchtelinggroep” zal weldra ook sterven want ze kunnen door gebrek aan initiatieven, intellect en discipline maar ook door een overdaad aan onwil om te werken niet overleven zoals in de uitgangssituatie in hun homeland.

  Good luck, both dead…
  Tip; Laat het stukje Afrikaanse aarde zichzelf nivelleren met honger en als gevolg daarvan een gewisse dood, stop met white genocide

  Liked by 2 people

 7. Duchesne // juni 27, 2018 om 21:26 //

  Mijn eerste gedachte: “no good deed goes unpunished”….

  Like

 8. Oh dus zo ziet een dobberneger eruit hij dobberde overigens niet erg lang mischien is onderwaterneger een betere term

  Like

 9. templars2017 // juni 27, 2018 om 23:04 //

  Een leven ,een idealistich gedacht en een poging om een leven te redden ,tevergeefs geeindigd in tweemaal niks ,useless waiste of energy

  Like

 10. teiltje // juni 28, 2018 om 18:26 //

  Het waren beiden niet voorbeelden van de slimsten. Ik denk wel dat ze had gemogen, ze konden elkaar ondanks rassenverschillen goed hebben. Bleek wil stuk hout, denkt het water in te gaan. Donker biedt aan dat te doen of tenminste rollen om te draaien. De een de andere te zekeren met een stuk touw. Blijkt het stuk hout verder weg te liggen dan het touw lang is.. . Waarom al zo ingewikkeld, misschien met kennis van dat ‘hoekje’ en de stroming? Kiezen toch voor het hout, touw los, verradelijke stroming doet de rest (of ze nu kunnen zwemmen of niet). Maar, na rolwisseling duikt Bleek Donker wel achterna, misschien extra dom als ze wel bekend waren met de stroming, het schijnt dat omstanders twijfelaars op tijd duidelijk hebben gemaakt niet het water in te gaan. Eerder was precies daar een politieduiker al gepakt en verdronken door dezelfde stroming.
  Jammer van Bert&Ernie
  Bovenal jammer dat je voor een stuk hout overweegt je leven te wagen, schrijnende situaties genoeg maar geen idee naar het waarom of hoezo.
  Wel mooi, als blijkt dat het niet lukt voor het hout, niet ingewikkelde waarde afwegingen maken, hij was zelf bereid dat hout eruit vissen, nu laat Bleek Donker niet zakken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s