Nieuw

Bataclan: de staat wordt in beschuldiging gesteld

In het volgende artikel van de bijdrage van Josiane Filio van Riposte Laïque wordt het feit aan de kaak gesteld dat de Franse regering er niet in is geslaagd het bloedbad in Bataclan op 13 november 2015 te voorkomen of op zijn minst het aantal doden te beperken door de veiligheidstroepen in staat te stellen hun werk naar behoren te doen:

Een groot aantal burgers is zich terdege bewust van de mate van souplesse waartoe sommige gekozen ambtenaren, zelfs op het hoogste niveau, in staat zijn om hun ideeën en persoonlijke belangen te laten zegevieren, zelfs als deze de veiligheid van de Fransen in gevaar brengen. Uit respect voor de onschuldige slachtoffers en hun families is het belangrijk om alle nieuwe informatie met betrekking tot hun basismanoeuvres te melden.

Steeds vaker wordt beweerd dat de tragedie in Bataclan had kunnen worden voorkomen of in ieder geval sterk had kunnen worden verminderd, als er drastische maatregelen waren genomen, zowel voor als op het moment van de moorden… Deze tragedie staat door twee belangrijke gebeurtenissen tweeënhalf jaar later weer op de voorgrond:

1) het besluit van 17 slachtoffers en hun families (d.w.z. degenen die recht hebben op schadeloosstelling) om via een rechtszaak gerechtigheid te vragen aan de staat, omdat zij van mening zijn dat het dodental minder hoog zou zijn geweest als de autoriteiten snel passende maatregelen hadden genomen… terwijl blijkt dat alles in het werk is gesteld om het moment van ingrijpen uit te stellen!

Opmerking: Van nu af aan worden geciteerde passages van Madame Filio uit andere Franse bronnen als ‘quote’ weergegeven.

“Hun drie advocaten hebben, op initiatief van een advocaat uit Lyon, Océane Bimbeau, van advocatenkantoor Sannier en Associates, een rechtszaak aangespannen “tegen X wegens het niet verlenen van bijstand aan een persoon die in gevaar was bij het uitblijven van een militaire interventie tijdens de aanslagen in Bataclan”.

Het is waar dat in de eerste dagen na het bloedbad snel de geruchten de ronde begonnen te doen dat het aantal slachtoffers minder had kunnen zijn als de hulp niet zo lang had geduurd.

Erger nog, de getuigen beweerden duidelijk dat de terroristen zich niet beperkten tot het doden van hun slachtoffers, maar zich eerst overgaven aan onvoorstelbare wreedheden. Dat blijkt ook uit het verslag van de Commissie!

“Dit rapport kan niet explicieter zijn: een onderzoeker getuigde voor de Parlementaire Commissie dat de moordenaars hun ogen hebben uitgestoken en slachtoffers hebben gecastreerd, seksueel hebben gemarteld, hebben gestoken en onthoofd. Het geeft ook aan dat er onthechting, d.w.z. verwijdering van bepaalde vitale organen, heeft plaatsgevonden.

Foltering die voorkomen had kunnen worden als politie en soldaten opdracht hadden gekregen om onmiddellijk gebruik te maken van hun vuurwapens tegen de terroristen… Maar dat zou volledig in strijd zijn geweest met het beleid van uitroeiing van de autochtone bevolking door het tuig dat aan de macht is, dat veel sneller kan optreden wanneer ze burgers willen ontwapenen die niet langer het recht hebben om zich te verdedigen.

Die tragische avond, toen honderden slachtoffers in Bataclan gegijzeld werden, mochten acht soldaten van Operatie Sentinelle, gewapend met FAMAS aanvalswapens, oorlogswapens, in opdracht van hun superieuren niet de politie van het BAC (anti-criminal brigade) van Val-de-Marne, die het eerst ter plaatse was assisteren. De politiecommissaris aarzelde niet om het gebouw binnen te gaan en een van de terroristen te doden. De politie, onderuitgerust, die werd neergeschoten door de terroristen gewapend met AK 47’s, vroeg de soldaten hun FAMAS te lenen. De soldaten, die zich aan de regels hielden, leenden hun wapens niet uit.

En natuurlijk werden deze ooggetuigenverslagen al snel als afschuwelijke leugens bestempeld door de onethische media die in opdracht handelden.

Afgelopen november had Louise Langlois, actrice en buurvrouw van de Bataclan, een ontroerend en gedetailleerd verslag gestuurd (naar Riposte Laïque) van de overduidelijk bewuste wens van de machthebbers om de moordenaars grootmoedig te behandelen…

“Maar wat mij drijft om dit artikel te schrijven zijn de laatste uitspraken van onze leiders en van de pers over het lot van de jihadisten die met hun vrouwen en kinderen naar Frankrijk willen terugkeren. In plaats van een principe vast te leggen dat de terugkeer van deze strijders zou verbieden of hen gevangen zou zetten omdat ze samenspanden met de vijand, achtte onze elite het noodzakelijk om alternatieve oplossingen aan te dragen in de vorm van een onderzoek per geval van hun dossiers.

2) Het afschuwelijke en onduldbare cynisme van Bruno Le Ray, de militaire gouverneur van Parijs, die in zijn antwoord op de vraag of de soldaten niet hebben ingegrepen, zei:

Het is ondenkbaar om soldaten in gevaar te brengen in de hypothetische hoop andere mensen te redden.

Hieronder zit Bruno le Ray, militair gouverneur van Parijs en hoofd van operatie Sentinelle in Les Invalides in de buurt van een portret van Lodewijk XIV. Soldaten van de Sentinelle kregen het bevel hun geweren niet aan de politie te geven.

Wat een schorem! Waar denkt deze ellendeling, die waarschijnlijk zijn sterren uit een grijptas heeft gehaald, dat een leger voor is? Nergens voor?

Het is natuurlijk anders als het gaat om het sturen van hen naar de vier uithoeken van de wereld om in te grijpen in gebieden veel gevaarlijker dan een handvol terroristen … ter verdediging van de persoonlijke belangen van de globalisten die ons regeren, en die hij afschuwelijk dient!

Laten we niet vergeten dat generaal Piquemal door Hollande’s handlangers is ontslagen omdat hij de politieke correctheid weigerde, dat generaal Pierre de Villiers door Macron is vernederd omdat hij het aangedurfd had te protesteren tegen de schandalige bezuinigingen op de begroting van de defensiedienst… en dat zoveel anderen in leidinggevende functies zijn overgeplaatst of het zwijgen is opgelegd omdat zij het volledig oneens waren met het lakse en suïcidale beleid tegen het Franse volk.

Opmerking: Geïnteresseerden kunnen de verhalen van Christian Piquemal en Pierre de Villiers bekijken.

(…) Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe gemakkelijker de puzzelstukjes bij elkaar passen, wat de incompetentie onze leiders aantoont, die nooit wisten hoe ze de noodzakelijke maatregelen moesten treffen om de terroristen effectief en zonder te piepen te bestrijden.

Of het nu Hollande gisteren was of Macron vandaag (en alle voorgaande islamo-collaborateurs die aan de macht waren), er werd altijd prioriteit gegeven aan sentimentaliteit, aan harde woorden die omgekeerd evenredig waren aan de daadwerkelijk genomen maatregelen, en aan officiële pretentieuze affecties voor de verwoeste families.

Nooit is Hollande, of Valls, of Cazeneuve of Le Drian beschuldigd van iets… en degenen die vandaag de dag aan het bewind zijn, hoewel ze zeggen vijanden van de terroristen te zijn, voeren precies hetzelfde antinationale beleid. Het zijn allemaal vrijmetselaars en immigratiemensen, net als de journalisten die hen feilloos beschermen…

Toch zijn ze allemaal verantwoordelijk en schuldig en daarom moeten ze boeten.

De vraag is nu wat de uitkomst zal zijn van de legitieme rechtszaak die wordt aangespannen. Wat zal de reactie zijn van het rechtssysteem dat zich zo toegeeflijk heeft opgesteld tegenover moordenaars, maar zo meedogenloos tegenover onschuldige burgers die weigeren zich te onderwerpen aan politieke correctheid?

Opmerking: Zie hier de getuigenis voor de Parlementaire Commissie die in 2016 werd gepubliceerd. U bent wellicht ook geïnteresseerd in mijn artikel uit november 2015 waarin het medeleven met de moslims na de Bataclan-aanvallen wordt beschreven.

Hieronder het vreemde ritueel dat alle jihadistische aanslagen begeleidt. Bloemen en kaarsen vervangen rechtvaardigheid, viriliteit en rechtschapen verontwaardiging.

Bron:

http://galliawatch.blogspot.com/2018/06/bataclan-state-stands-accused.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Bataclan: de staat wordt in beschuldiging gesteld

 1. Duchesne // juni 27, 2018 om 21:46 //

  Voor mij blijft enkel een vraag: Wat als iedere burger het recht had gehad om een wapen te mogen bezitten en dat te dragen, zoals in bijvoorbeeld Bulgarije of Tsjechie gewoon een recht is.
  Waren er dan nog zoveel slachtoffers gevallen, of waren er misschien wel geen slachtoffers gevalllen omdat het mislam tuig dan teveel risico liep. Het risico bepaald vaak de daad…

  Het is het potentiele slachtoffer, de burger zelf dus, die op het moment van gevaar de eerste lijn bezet. Als die burger weerloos is gemaakt door de wet, dan is de wet een onrechtvaardige wet en een uitnodiging tot moorden. Een wet die mensen slachtoffer maakt en feitelijk veroordeeld tot slachtofferschap. En dat maakt dat de wetgever een misdadiger is tegen het leven zelf.

  Al die sukkels die in tijden van nood niet willen aanpassen en strikt hun regels handhaven zijn eigenlijk zelf al gestorven, of hun verstand in elk geval.

  De regeringen van Europa en al hun veiligheids diensten en andere “troepen”, tot ze op een andere manier hun politiek ten opzichte van Islam en de meeliftende gangsters veranderen zullen ze enkel terrein verliezen, Iftars organiseren is openlijk de vijand als meerdere erkennen. Vijand omdat wie anderen hun dood structureel predikt nooit een vriend kan zijn.
  Van zo’n kruipend overheidsapparaat kun je niet meer onpartijdigheid of handhaving van lands wetten verwachten, men heeft immers al kleur bekend en past zich aan aan de wetten van anderen….

  En daarom worden wij ontwapends, daarom kunnen terreuracties doorgaan en groeit het geweld tegen autochtenen, omdat de staten van Europpa in hun achterkamertjes de overgave al hebben getekend en de beloning al in deposito hebben gezet.

  Wetten worden naar willekeur gebruikt, het laatse voorbeeld is de belasting deals die grote bedrijven hebben. Geld is de enioge factor die telt, en wij zijn verkocht als vee.

  Wie echt iets wil doen wat werkt, verzamel mensen die ook heel boos zijn en ga langs bij je lokale bestuurders van de regeringspartijen, en vertel hun van je woede. uiteindelijk zijn ze lid van de partijen van de lieden die de boel verraden, ze steunen dus dat beleid door hun lidmaatschap. Zij zijn de pilaren van de landelijke partijen, zonder lokale macht of leden stopt het landelijke bestaansrecht ook. Vraag ze om uit de partijen te stappen. Eigenlijk is een landelijke partij in de lokale politiek niet goed voor lokale zaken, men dient immers een andere heer dan de lokale bevolking.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 27, 2018 om 21:46
  Voor mij blijft enkel een vraag: Wat als iedere burger het recht had gehad om een wapen te mogen bezitten en dat te dragen, zoals in bijvoorbeeld Bulgarije of Tsjechie gewoon een recht is
  ———–

  De zanger van The Eagles of Deathmetal (een Texaan dacht ik) zei dat er dan veel minder doden gevallen zouden zijn, als dank mocht hij Frankrijk en België niet meer in. En hij heeft wel meer gezegd, dat hij dacht dat de bewaking onder een hoedje speelde met …

  .

  Liked by 1 persoon

 3. Die uitspraken van hem zijn wel te vinden via het linkje ‘Bataclan’ bovenaan …

  Like

 4. Duchesne // juni 28, 2018 om 09:09 //

  Waren die bewakers soms moslims? En leven die nog? Dan is die optie zeker aanwezig…

  Gisteren ook weer, twee marrekanen stappen uit een dikke auto, een heeft pistool in heupholster/broekband holster, met jasje er deels over. Je hebt nu op straat geen schijn van kans als zo’n stuk genetisch afval jou iets wil doen. Ze hebben de straat overgenomen, en politie kan niks, zal niks en gaat ook nooit niks meer doen, enkel steeds meer allachtonen binnen de gelederen halen en zo de totale macht op straat aan onze broeders van snorremoeders geven…

  Ik voel me heel erg verraden.

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // juni 28, 2018 om 09:14 //

  ““Dit rapport kan niet explicieter zijn: een onderzoeker getuigde voor de Parlementaire Commissie dat de moordenaars hun ogen hebben uitgestoken en slachtoffers hebben gecastreerd, seksueel hebben gemarteld, hebben gestoken en onthoofd. Het geeft ook aan dat er onthechting, d.w.z. verwijdering van bepaalde vitale organen, heeft plaatsgevonden.”

  Iedere dag kan diot zich herhalen door de geestelijke gesteldheid van sekteleden. Misschein volgende week peurterspeelzaal Pinkjeltje, no risk, enorme maatschappelijke impact, de Amerikaanse term ervoor is: “shooting fish in a barrel”.

  En wij, wij moeten vis zijn in die ton, onze leiders kunnen namelijk door onze weerloosheid hun macht houden. Met stemmen en verkiezingen en eerlijk tellen heeft politiek al lang niets meer te maken, we leven in een nep democratie, met als bij effect dat juist door ons te laten stemmen ons het zwijgen word opgelegd.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // juni 28, 2018 om 13:41 //

  Dan nog iets wat ook hiermee te maken heeft, maar dan in Engeland, waar nu de Islam de rechtbanken heeft overgenoemen, ook de ENGELSE rechtspraak !!!
  Je mag dus niet eens gerechtvaardigd boos zijn. ….
  https://www.rt.com/uk/431120-man-jailed-islamaphobic-tweets/

  Wie zijn nu eigenlijk de echte terroristen, de moordenaars in naam van allah en huin eigen compexen of de rechtbanken die in hun streven tot gelijkheid de wet naar afkomt en religie toepassen? zulke “rechtspraak” kan enkel haat en geweld als gevolg hebben, want dit is pure vervolging.

  Misdadigers worden gemaakt, zoals westerse terroristen/verzetsstrijders feitelijk ook gemaakt worden, zoveel is nu wel duidelijk.

  Echt jammer dat poltici nooit in zalen gaan meegenieten van concerten en uit eerste hand totale hulpeloosheid en machteloosheid mogen ervaren. En wat te denken van de vrouw wiens dochtertje door twee buitenlanders uit de kinderwagen word gepakt en die ermee wegrijden…..haar en eventuele te hulp schietende mensen met een pistool op afstand houdend en eventueel neerschietend. Je moet totale machteloosheid hebben ervaren om de waarde van zelfbeschikking te kunnen begrijpen. Maar hoe triest is het als jou de kans zelf word onthouden, als je feitelijk bij een schipbreuk achter de rug word geboeid. Want dat is wat overheden doen, dat is wat wetten tegen zelfbescheming doen, iemand ter dood veroordelen door ze machteloos en weerloos te maken, of erger…

  Welke wereld is dit en welke gekken zitten aan het stuur en van welke idioten mogen ze dat blijven doen?

  Liked by 1 persoon

 7. Scarlatti Bombatti // juni 28, 2018 om 14:07 //

  Wat valt er nog te zeggen, je hebt volgens mj ALLES heel goed verwoord Duchesne,
  nu maar hopen dat jouw reacties OOK gelezen worden. Ik zal ze iig DELEN…

  Het is VERBIJSTEREND te zien HOEVEEL Ziende BLINDEN en HORENDEN DOVEN er nog steeds zijn, helaas voel ik mij meer en meer MACHTELOZER en MOEDELOZER worden…
  ik kom wel iedere keer weer #terug
  maar de moedeloosheid en de machteloosheid volgen hand in hand op en dat voelt niet goed, helemaal niet goed…

  Like

 8. Duchesne // juni 28, 2018 om 16:47 //

  project Exodus, voor als roeien niet meer helpt….

  Like

 9. Johan P // juni 28, 2018 om 19:21 //

  Indien de staat haar burgers verbiedt zelf wapens te dragen dient de staat de veiligheid van de burgers te garanderen. Op een dergelijk moment is het inzetten van soldaten dus juist wel de juiste manier van optreden. De taak van soldaten is juist het beschermen van de burgers.
  Dat daarbij de soldaten zichzelf in gevaar brengen moge duidelijk zijn, dat is echter een beroepsrisico en kan dus geen reden zijn om soldaten niet in te zetten.
  Daarbij kan men nog redeneren dat men geen 100 soldaten gaat riskeren om 1 burger te redden, maar als het hier gaat om 6-10 soldaten ter plekke die misschien 100 burgers kunnen redden is het volslagen waanzin ze niet in te zetten.
  Vanuit dat oogpunt hebben de eisers volkomen gelijk.

  Liked by 2 people

 10. Duchesne // juni 28, 2018 om 21:41 //

  https://www.rt.com/news/431117-mexico-guns-slingshot-veracruz/

  Ach, de wereld is echt in sneltreinvaart gek aan het worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s