Nieuw

Zweedse rood-groene regering verwerpt idee EU-migratiekampen – geeft de voorkeur aan meer immigratie op eigen bodem

Zweedse EU-minister Ann Linde (Sociaal Democraten). © World Trade Organization

Zweden is tot nu toe fel gekant tegen het idee om in Noord-Afrika migratiekampen te vestigen. De Zweedse regering verwelkomt de immigranten liever op Europese bodem om ze daarna met gezwinde spoed over de EU te verspreiden. De regering van de rood-groene premier Löfven probeert daarom de nieuwe voorstellen te ‘omzeilen’ met verwijzing naar het internationaal recht, aldus SVT.

De Zweedse regering is, met de tot nu toe beschikbare informatie, niet van plan om het geplande EU-asielcentrum in Noord-Afrika te accepteren.

Dit zei de EU-minister Ann Linde (Sociaal Democraten) tegen SVT Nyheter tijdens een interview op dinsdag.

– Tot dusverre zijn de voorstellen niet in overeenstemming met de lijnen die wij hebben uitgestippeld, er bestaan grote risico’s met deze voorstellen. Het kan volgens het internationale recht onzeker en onduidelijk blijken zijn of men het recht heeft om op deze manier asiel te verkrijgen, zegt ze.

Volgens de voorstellen die momenteel ter tafel liggen, zullen de buitengrenzen van de EU aanzienlijk worden versterkt en zullen de mediterrane migranten naar landen in Noord-Afrika worden teruggestuurd. Daarnaast worden er zogenaamde landingsplatforms voorgesteld, waar men snel een onderscheid kan maken tussen economische migranten en personen die internationale bescherming nodig hebben.

De lijn die Zweden hanteert is dat asielzoekers moeten worden verdeeld over alle EU-landen. In het bijzonder moet de Zweedse Milieupartij tegen het nieuwe voorstel zijn, schrijft SVT.

Linde houdt echter nog steeds de deur open voor nieuwe en strengere EU-voorstellen. Zij zouden mogelijk kunnen worden geaccepteerd als de EU-kampen onder toezicht staan ​​van de UNHCR en andere internationale organisaties, en dat het recht om asiel aan te vragen “gegarandeerd” blijft.

De kwesties zullen worden beslist wanneer de EU op donderdag en vrijdag haar top in Brussel organiseert.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/eu-lager-i-nordafrika-pressar-svenska-regeringen

http://www.friatider.se/sverige-ratar-eus-migrantl-ger-vill-hellre-ha-mer-invandring

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweedse rood-groene regering verwerpt idee EU-migratiekampen – geeft de voorkeur aan meer immigratie op eigen bodem

  1. antiislamnu // juni 27, 2018 om 01:18 //

    Zweden het land der krankzinnige

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s